A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Malabrigo előrendelés

Mivel boltunkban  a Malabrigo manufaktúra fonalainak széles választéka megtalálható , kb. havonta érkezik hozzánk áru a központi Malabrigo raktárból. Ilyenkor lehetőséget adunk arra, hogy az általunk készleten tartott fonalakon és színeken kívül más fonalakat és színárnyalatokat is megrendelj, amelyeket következő szállításkor kapunk meg.  Ezt hívjuk Malabrigo előrendelésnek.  Ezen az oldalon mindig az aktuális információkat találod a folyamatban lévő vagy várható előrendelésről.

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Frissítve:  2019. augusztus 22.

AKTUÁLIS RENDELÉS:  a megrendeléseket az alábbiak szerint  2019. augusztus 25-én estig (22:00)  várjuk. A fonalak érkezése várhatóan szeptember 2. hete.

HOGYAN RENDELHETSZ? 

Megrendelésed leadhatod itt a lap alján található megrendelőlapon keresztül.
Írd meg a fent írt rendelési határidőig, hogy

  • melyik fonalból, melyik színből, hány motringot rendelsz,
  • személyes átvétellel vagy házhozszállítással kéred,
  • átvételkor (személyesen a boltban vagy utánvéttel postázva) vagy előre banki átutalással fizetsz,
  • valamint számlázási és postázási címed, telefonszámod.

Új! Az eddigiektől eltérően nem adunk meg rendelhető színek listáját, mert a központi készlet is nagyon gyorsan változik. A malabrigo választékból add meg a kért színeket, és amennyiben nem rendelhető a választott szín, értesítünk. Jó hír továbbá, hogy eltöröltük a minimális rendelési mennyiséget a Lace és Silkpaca fonalaknál, akár 1 motringot is rendelhetsz.


Malabrigo Lace: 

(Lace az 1001fonal webboltban - itt minden fontos információt megtalálsz a fonalról

A fonal ára 2790 Ft/motring (50g). Minimális rendelési mennyiség nincs.

Képeket itt találsz minden rendelhető Lace színről


Malabrigo Silkpaca:

(Silkpaca az 1001fonal webboltban- itt minden fontos információt megtalálsz a fonalról)

Kedvelt csipkefonal selyem és alpaka keverékéből, kötlshez, horgoláshoz és szövéshez is fantasztikus alapanyag. A fonal ára 3490 Ft/motring (50g). Minimális rendelési mennyiség nincs. 

Képeket itt találsz minden Silkpaca színről


Sock:

(Sock az 1001fonal webboltban - itt minden fontos információt megtalálsz a fonalról)

A kedvelt és univerzális superwash 100% merinoi gyapjú Sockból minden készülhet a zoknitól a pulóverig. Nagyon kiadós és gyönyörű csipkekendők alapanyaga. A minimális rendelés 2 motring (azaz 200 g) színenként. A fonal ára 5690 Ft/motring (100g).

Képeket itt találsz minden Sock színről


Rios:

(Rios az 1001fonal webboltban - itt minden fontos információt megtalálsz a fonalról)

A Rios egy közepes vastagságú, kedvelt és univerzális superwash 100% merinoi gyapjú fonal, a malabrigo Worsted superwash testvére. A többi Malabrigo fonalhoz hasonlóan rendkívül puha tapintású az uruguayi merinoi gyapjú alapanyagnak köszönhetően. Könnyű kezelhetősége miatt remek alapanyaga gyerekruháknak, pulóvereknek, de készülhetnek belőle téli kiegészítők is. Minimális rendelési mennyiség nincs. A fonal ára 4690 Ft/motring (100g).

Képeket itt találsz minden Rios színről


Worsted:

(Worsted az 1001fonal webboltban - itt minden fontos információt megtalálsz a fonalról)

A Worsted egy nemezelt szálas, közepes vastagságú, 100% merinoi gyapjú fonal.  A Worsted hatalmas népszerűségnek örvend világszerte, nem véletlenül: univerzális, minden készíthető belőle, pihepuha, mint a vaj, és gyönyörű színekben kapható. Minimális rendelési mennyiség nincs. A fonal ára 3690 Ft/motring (100g).

Képeket itt találsz minden Worsted színről


SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave
Tartalomhoz tartozó címkék: hír