A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Legjobban ajánljuk ​...Takaróhoz

Legjobban ajánljuk ​...Takaróhoz

Egy kézzel kötött vagy horgolt takaró nagyon fel tudja dobni a nappalit vagy a hálót, és hideg estéken betakarózni is jól esik vele. Mivel viszonylag nagy mennyiségű fonal kell hozzá, az elkészítése pedig annál tovább tart, minél vékonyabb a fonal, érdemesebb olyat választani, ami közepes vastagságú. 
Babáknak jó ajándék lehet egy babatakaró, és mivel az viszonylag kisebb, választhatunk tiszta gyapjú fonalat is.
Az utóbbi időben nagy divat lett az extra vastag fonalból kézzel kötött takaró, erre is van megoldásunk. 

Summer in Swanage takaró Scheepjes Colour Crafter fonalból

Babatakaró:

  • Phil Merinos 6: Puha és nagyon meleg babatakarót köthetünk a tiszta gyapjú Merinos 6 fonalból.
  • Phil Looping: Remek ár-érték arányú fonal, haladós őszi-téli projektekhez. Gyapjútartalmának köszönhetően meleg, és rendkívül puha, szép kötésképű fonal.
  • Phil Cabotine (nyárra): Puha, lazán sodort pamut-akril keverék fonal, mely nagy színpalettával rendelkezik, az elkészült darabok enyhén rugalmasak is lesznek. 

Takaró:

  • Scheepjes Colour Crafter: A Crafter egy prémium akril fonal hatalmas színpalettával. Sok stapabíró, színpomás takaró készül belőle.
  • Pingo Speed: Vastag, melegebb ruhadarabokhoz való, strapabíró, megbízható prémium akril fonal.

Extra vastag takaró:

  • XXL fonal: Az XXL egy valóban NAGYON vastag fonal. Gyors és dekoratív projektek alapanyaga. Dolgozhatunk vele karon kötve vagy kézzel horgolva vagy 35 mm-es körkötőtűvel is. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén mennyiségi kedvezményt adunk az árából.
  • Phil Express: Az Express a legvastagabb hagyományos értelemben vett fonalunk. Nagyon meleg, puha, látványos darabok alapanyaga, legyen az takaró vagy díszpárna.
Tartalomhoz tartozó címkék: hír