A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk

Rólunk

Fonalbolt Budapesten és az Interneten. Találkozóhely a fonal megszállottjaival, és a legjobb minőségű fonalakkal, eszközökkel és kiegészítőkkel, mindig az évszakra, a legújabb trendekre és az évszázados fonalas hagyományra reagálva. Arra törekszünk, hogy az elkészítés és a használat is élmény legyen, tartós élmény, ne csak múlandó jó érzés. Hiszünk az alkotás terápiás erejében, és abban, hogy a kötés, a horgolás, a hímzés se köthető szűk életkorhoz, vagy a nőkhöz csak, közösségünk éppen úgy színes, mint a bolt polcai vagy a webshop kínálata.

A vállalkozás igazi 21. századi női munkahely, atipikus munkaidővel és rugalmassággal, hogy ami nekünk a békés és inspiráló munkahely, az a vásárlóink, klubtagjaink számára is éppen ezért békés és inspiráló tér legyen, ahová csak úgy betérni is jó.

Választékunkban megtalálod a Scheepjes modern fonalait és zseniális mintáit, a Malabrigo különleges kézzel festett, pihe-puha motringjait és a Lana Grossa Olaszországban tervezett és klasszikus német minőségben gyártott fonalait. És, hogy mivel készíts ezekből kötött és horgolt holmikat? A német Addi és a japán Clover precíz tűivel, vagy a Lana Grossa színes és pontos kötő- és horgolótűivel és egyéb kiegészítőivel.

A bolt a XIII. kerületben, a Jászai Mari tértől két saroknyira található.