A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Horgolás - Általános kézikönyvek

Rendezés:

A horgolt ruhanemű nem csak a hideg időjárásra való! Kilenc ujjatlan nyári felső mintáját találod a könyvben.

5.500 Ft

Ismerd meg a horgolt fánkpajtásokat, a legaranyosabb gyűjthető játékokat a gyerekeknek. Csakúgy, mint az igazi fánkoknál, lehetetlen megállni egynél!

9.500 Ft

Ez a 15 takaró minta mind mandalákon alapul, belülről kifelé haladva, körben kötve készül, bár a hagyományos körök mellett négyzet és csillag alakú mintákat is találsz.

7.990 Ft

Eljött az ideje a klasszikus nagyi négyzet friss, szórakoztató változatának, ebben a könyvben 20 népszerű állatfigurás mintát találsz.

4.500 Ft 2.700 Ft

Készíts 3D állatos nagyi négyzeteket a könyv segítségével, melyben 36 db mintát találsz.

5.990 Ft

Színekben és ötletességben bővelkedő, izgalmas és kalandos horgolt blokkok.

6.500 Ft

150 Colorful, Creative Edging Designs with Charts and Instructions for Turning the Corner Perfectly Every Time by Edie Eckman

7.990 Ft

Solutions to Every Problem You’ll Ever Face; Answers to Every Question You’ll Ever Ask by Edie Eckman

5.500 Ft

A first-of-its-kind Japanese crochet stitch dictionary from Tokyo's Kazekobo Studio

7.600 Ft

Ezeketől a horgolt mikro mintáktól biztosan leesik az állad. Az ici-pici horgolt dolgok méretük ellenére nagyon részletgazdagok, aminek köszönhetően használhatók ékszerek és mindenféle dekoráció készítéséhez.

9.500 Ft

Unod már a nagyinégyzeteket, de szereted a minta egyszerűségét és variálhatóságát? Horgolj nagyi hatszögeket! Ebben a könyvben 10 különböző hatszög mintát találsz, amelyekből 20 nagyon kreatív projektet készíthetsz el.

8.990 Ft

Az 1001fonal saját kezdő horgolás kiadványa, horgolástanárunktól, Szilvásy Ildikótól

3.490 Ft

A hagyományos nagyi négyzet váratlan fordulatot vesz: ebben a könyvben 100 darab 3D-s mintát találsz a virágoktól kezdve, az állatokon át, egészen az ételekig.

9.500 Ft