A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Variálható kötőtűk, szettek

A variálható tűvégekkel és hozzájuk tartozó damilokkal tetszőleges számú és fajtájú körkötőtűt létrehozhatunk anélkül, hogy mindig újabb és újabb tűket kellene vásárolnunk. Választékunkban két márka található:

  • a német Addi cég tűvégei fém, bambusz és csipkekötéshez ajánlott lace kivitelben készülnek és a damilhoz rögzítésükhöz nincs szükség külön eszközre, egyszerűen rápattintjuk a tűvéget a damilra,
  • a Knit Pro fa és fém tűvégeket gyárt, a tűvégek rácsavarásával csatalkoztathatók a damilhoz. A tűvégek hegyesebbek, így különösen kedveltek csipkekötéshez.

A két rendszerről ebben a cikkben olvashatsz bővebben.

Rendezés:

A Lana Grossa kezdő szettel bátran belevághatsz a kötésbe: 4 pár tűvéget 2 különböző damillal kombinálhatsz. Fém tűvégek barna vagy fekete tokban.

13.990 Ft

A Lana Grossa kezdő szettel bátran belevághatsz a kötésbe: 4 pár tűvéget 2 különböző damillal kombinálhatsz. Barna vagy fekete tokban.

14.990 Ft

A Lana Grossa deluxe szettel szinte minden kötőtű létrehozható amelyre valaha szükséged lesz: 8 pár tűvéget 4 különböző damillal kombinálhatsz.

29.900 Ft

Ergonomikus kialakítású Addi Novel tűk egy szettben! A szett 8 pár tűvéget, 3 különböző hosszúságú damilt és egy összekötő elemet tartalmaz. 

39.900 Ft
A Knit Pro tűvégekkel használható damilok 40-150 cm hosszúságban.
990 Ft

Az Addi Click kötőtűszett bambusz tűvégekkel is megvásárolható! A szett 8 pár tűvéget, 3 különböző hosszúságú damilt és egy összekötő elemet tartalmaz. Ezek variálásával többszáz féle különböző körkötőtű hozható létre, így minden darabhoz létrehozhatod a számodra tökéletes tűt.

39.900 Ft