A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Variálható kötőtűk, szettek

A variálható tűvégekkel és hozzájuk tartozó damilokkal tetszőleges számú és fajtájú körkötőtűt létrehozhatunk anélkül, hogy mindig újabb és újabb tűket kellene vásárolnunk. Választékunkban két márka található:

  • a német Addi cég tűvégei fém, bambusz és csipkekötéshez ajánlott lace kivitelben készülnek és a damilhoz rögzítésükhöz nincs szükség külön eszközre, egyszerűen rápattintjuk a tűvéget a damilra,
  • a Knit Pro fa és fém tűvégeket gyárt, a tűvégek rácsavarásával csatalkoztathatók a damilhoz. A tűvégek hegyesebbek, így különösen kedveltek csipkekötéshez.

A két rendszerről ebben a cikkben olvashatsz bővebben.

Rendezés:

Minden, amire a zoknikötéshez szükséged lehet egy delux szettben

29.900 Ft

A Lana Grossa kezdő szettel bátran belevághatsz a kötésbe: 4 pár tűvéget 2 különböző damillal kombinálhatsz. Barna vagy fekete tokban.

14.990 Ft

A Lana Grossa kezdő szettel bátran belevághatsz a kötésbe: 4 pár tűvéget 2 különböző damillal kombinálhatsz. Színes aluminium tűvégek barna vagy fekete tokban.

14.990 Ft

A Lana Grossa kezdő szettel bátran belevághatsz a kötésbe: 4 pár tűvéget 2 különböző damillal kombinálhatsz. Barna vagy fekete tokban.

14.990 Ft

A Lana Grossa deluxe szettel szinte minden kötőtű létrehozható amelyre valaha szükséged lesz: 8 pár tűvéget 4 különböző damillal kombinálhatsz.

29.900 Ft

Knit Pro by Lana Grossa színes fa tűvégek cserélhető tűvéges körkötőtűhöz 

2.790 Ft -tól

HAMAROSAN! Praktikum és magas minőség: Knit Pro by Lana Grossa tűvégek cserélhető tűvéges körkötőtűhöz

2.190 Ft -tól
A Knit Pro by Lana Grossa tűvégekkel használható damilok 40-150 cm hosszúságban.
1.190 Ft

Knit Pro by Lana Grossa rövid fa tűvégek cserélhető tűvéges körkötőtűhöz kis körfogatű kötéshez

2.790 Ft -tól

Az Addi Click variálható kötőtűszett a hegyesebb Lace Long Tips tűvégekkel.

39.900 Ft

Az Addi Click kötőtűszett 10 tűvéget, 3 különböző hosszúságú damilt és egy összekötő elemet tartalmaz. Ezek variálásával 500-féle különböző körkötőtű hozható létre, így minden darabhoz létrehozhatod a számodra tökéletes tűt.

41.900 Ft

Kezdő szett az Addi Clck cserélhető tűvégekből: 3 tűvéggel, 2 damillal és egy összekötő elemmel, praktikus tároló tokban

13.900 Ft

Az Addi Click variálható kötőtűszett végre a méltán népszerű Lace tűvégekkel is megjelent! A szett 8 tűvéget, 5 különböző hosszúságú damilt és egy összekötő elemet tartalmaz. 

42.900 Ft