A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Összevarrótű, fonalvarrótű

A fonalvarrótű segítségünkre lesz a fonalvégek, kilógó szálak eldolgozásánál, és a több darabból álló munkák összevarrásánál. Hegyük lekerekített, hogy ne kezdjék ki a legfinomabb fonalszálakat sem. A fonalvarrótűk különböző méretekben léteznek, válasszunk a fonalvastagság szerint megfelelő tűt. A hajlított végű tűkkel könnyebben tudunk a szemek között fel-le öltögetni.
Rendezés:
Öt darabos egyenes végű fonal összevarrótű készlet vékony és közepes fonalak eldolgozásárhoz.
4.490 Ft
Négy darabos hajlított végű fonal összevarrótű készlet vékony, közepes és vastag fonalak eldolgozásárhoz is.
6.690 Ft
Három darabos fonal összevarrótű készlet közepes és vastag fonalak eldolgozásárhoz
1.190 Ft
Fonalvarrótű vékony és közepes vastagságú fonalakhoz. Mercerizált pamutfonalból készülő amigurumi figurákhoz ideális.
180 Ft
A hímzőtű szett egy kis műanyag tartóban 3 db lekerekített végű hímzőtűt tartalmaz vékony csipkefonalhoz, amellyel a kötés során felmerülő varrásokat, fonal eltüntetést végezhetjük.
2.190 Ft
Tompa végű műanyag összevarrótű, 2db/csomag.
100 Ft
Fonalvarrótű középvastag, vastag fonalakhoz
100 Ft

Extra vastag vagy szőrös, szöszös fonalakhoz extra vastag varrótűre is szükség van.

1.290 Ft

A Chibi hímzőtű szettek egy kis műanyag tartóban 3 db lekerekített végű hímzőtűt tartalmaznak, amellyel a kötés során felmerülő varrásokat, fonal eltüntetést végezhetjük.

2.190 Ft

Kötés összevarrótű nyitható tűfokkal. 

2.390 Ft

A Chibi hímzőtű szettek egy kis műanyag tartóban 3 db lekerekített végű hímzőtűt tartalmaznak, amellyel a kötés során felmerülő varrásokat, fonal eltüntetést végezhetjük.

1.990 Ft

A Chibi hímzőtű szettek egy kis műanyag tartóban 2 db hajlított végű tűt tartalmaznak, amellyel a kötés során felmerülő varrásokat, fonal eltüntetést végezhetjük. Extra vastag fonalakhoz is ajánljuk.

1.990 Ft