A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk

ZOKtóber: zoknikaland, adományozás és tudatosság az 1001-ben

ZOKtóber: zoknikaland, adományozás és tudatosság az 1001-ben

Csatlakozva a Lana Grossa fonalgyár kezdeményezéséhez október nálunk is a zoknikötés és az emlőrák elleni védekezés jegyében fog telni. Tarts velünk októberben, kössünk zoknit, és támogassuk együtt a Magyarországi Szívpárna Programot!

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja. Rosszindulatú emlődaganat következtében évente több mint 2000 nő hal meg Magyarországon, miközben az időben felismert betegség esetén nagy a gyógyulás esélye. Magyarországon a 45-65 év közötti nőket két évente, névre szóló meghívóval hívják el mammográfiás szűrésre, melynek a megjelenési aránya sajnos 30% alatt van. Az emlőszűréssel a korai, a még kifejlődőben lévő emlőrák mielőbbi felismerése és kezelése életmentő lehet. Menj el a szűrésre, beszélj róla nőtársaidnak munkahelyeden, családodban, baráti körödben!

Az 1001fonal ZOKtóber program a következőkből fog állni:

1001fonal Zokniklub

Csatlakozz a zoknikötő tanfolyamhoz! Két alkalmas tanfolyamokat hirdetünk a következő időpontokban (szerdánként 18-20-ig):

  • Okt. 4., 11.
  • Okt. 18., 25. (BETELT!)
  • Nov. 8., 15.
  • Nov. 22., 29.

A tanfolyam ára 7000 Ft / 2 alkalom.

A kötés alapjainak (sima szem, fordított szem, fogyasztás, szaporítás) ismerete szükséges hozzá.

Jelentkezz e-mailen, telefonon, vagy személyesen a fonalboltban. A tanfolyamokról itt tudsz érdeklődni »»

Támogatjuk a Szívpárna Programot

Vegyél bármilyen Lana Grossa, Malabrigo vagy Schoppel zoknifonalat, és minden megvásárolt gombolyag árából 200 forintot a Szívpárna Program számára egy üvegbe dobunk, hogy a hónap végén gyönyörű pamutvásznakat vásárolhassunk nekik.

A zoknifonalainkat itt találod »»

Hallottál már róla, hogy mi az a szívpárna? Egy szív alakú párna, melyet a világ számos országában önkéntesek varrnak és ajándékoznak az emlőrákkal műtött pácienseknek, hogy a műtött oldalon a hónalj alá téve csökkentse a fájdalmat és feszülést.

Varrjunk együtt szívpárnát, és beszélgessünk! Októberben eljön hozzánk Dr. Seres Leila  a Szívpárna Program vezetője, és Dr. Kenessey Andrea, aki a Mellrákfórum Önsegítő csoportot vezeti. Az alkalom pontos időpontjáról írunk majd.

Támogatjuk a rákkutatást

Ha vásárolsz Lana Grossa Socktober zoknifonalat, a fonalgyártó gombolyagonként 50 euro centtel egy nemzetközi emlődaganat kutatást támogat, te pedig köthetsz egy szuperpink zoknit, mert ez a szín világszerte a hónap színe, rózsaszín szalagot hordanak nők ezrei, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy a mellrák nem szégyen, gyógyítható és a nőiesség nem vész el a megváltozott testképpel sem.

Socktober zoknifonalak »»

Meséld el a történetedet

A hónap folyamán örömmel és büszkén osztjuk meg gyógyulásod történetét, együttérzéssel a betegséggel megélt fájdalmadat és veszteségedet, keress minket, ha szívesen mesélnél, hogy ezzel támogasd nőtársainkat.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír