A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Szuperszínes óriásgombolyagok: Lana Grossa Gomitolo-sorozat

Szuperszínes óriásgombolyagok: Lana Grossa Gomitolo-sorozat

Több Lana Grossa fonalra is azt szoktuk mondani, hogy a téli kollekció slágere, de mindezek között kitüntetett helyet foglal el a Gomitolo fonalcsalád, 200 grammos óriásgombolyagaival és színátmeneteivel. Minden évben kicsit mások a színek, más a csíkozás, és mindig vannak új fajták is, ezért sosem lehet megunni őket. Az alábbiakban mutatunk pár ötletet, mi is készülhet ezekből a tarka gombolyagokból. 

 

Hogy miért szeretjük a Gomitolót? Imádjuk a csodás színeket, a pulóvernek, sálnak éppen megfelelő vastagságot, a magas gyapjútartamat, és azt, hogy egy gombolyagból kijön egy sál, kettőből pedig egy pulcsi. 

 

Gomitolo Finito

Lana Grossa Finito mellény

A Gomitolo Finito a tavalyi téli szezon egyik újdonsága volt, idén pedig visszatért, méghozzá javított kiadásban! A Finito különleges a Gomitolók között, mivel 100% merinógyapjú az alapanyaga. A gombolyagok hosszan színátmenetesek, azonban a végén sűrűsödik és csíkossá válik az átmenet, így egy gombolyagon belül is változatos a színezése. Az idei újítás az, hogy a gombolyagnak csak egyik végén sűrűsödik a színezés, így kettesével kombinálhatóak lettek a gombócok. Nálunk is sokan kértétek ezt a változtatást, kívánságunk teljesült.

Megnézem »»


Gomitolo Versione

A Versione régi ismerős, hiszen már harmadik téli szezonját kezdi boltunkban. A képeken látható finoman egymásba folyó színátmenetek kedvelőinek ajánljuk.

Megnézem »» 


Gomitolo Maya

A Maya a Gomitolo fonalcsalád egyik új tagja idén. A Gomitoloknál megszokott finom színátmeneteket a Maya gombolyagokban itt-ott fénylőbb csíkok tarkítják még sokszínűbbre. Látványos sálakat és kardigánokat készíthetünk belőle.

Megnézem »»


Gomitolo Mezzo

A Mezzo az idei év újdonsága, a nagy Gomitolo labdáknál kisebb gombolyagban kapható (50 g), így ha csak egy szuper színes sapkát vagy egy pár kesztyűt szeretnél, elég beszerezned 2 gombolyag Mezzót. Kicsit vastagabb is a többi Gomitolónál, 6 mm-es tűvel kell köni, horgolni. Élénk, csajos színekben kapható.

Megnézem »»


Lana Grossa Gomitolo no. 8 magazin

Lana Grossa 2021-es őszi-téli német nyelvű magazinja a játékos Gomitolo sorozat legújabb fonalaira: kötött-horgolt ruhadarabok, kiegészítők a színátmenetes Lana Grossa Gomitolo Maya, Mezzo, Versione és Finito fonalakhoz. Minden Gomitolóhoz találsz benne mintát!

Megnézem »»

       

           

           

Tartalomhoz tartozó címkék: hír