A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Scheepjes közös horgolás indul szeptemberben! Csatlakozz te is hozzánk!

Hamarosan indul a Scheepes 2018-as közös horgolása, az Ubuntu. 
Szeptember 12-én indul a 2018-as Scheepjes Crochet Along!  A közös horgolásban három különböző méretű takaróval lehet nevezni.

Horgolj és légy részese egy együttműködő és egymást segítő közösségnek! Íme a Scheepjes 2018-as közös horgolása: az Ubuntu takaró. A 12 hetes közös horgolás során egy hatszögletű takarót készíthetsz el együtt a magyar és a nemzetközi horgolós közösséggel.

A CAL takarójának mintáját a Dél-afrikai ubuntu szellemisége ihlette. Az ubuntu a szubszaharai Afrikából származó világnézet, egy tradicionálisan afrikainak tekintett eszme. Középpontjában az egymás iránti emberség áll; filozófiája az együttműködés, a törődés, és harmónia az összes teremtménnyel. Az „ubuntu” szó a dél-afrikai bantu nyelvekben (xhosza, zulu) gyökerezik. Körülbelüli fordítása: „emberiesség másokkal szemben”, „azért vagyok, mert mi vagyunk”, „egy egyén a többi emberen keresztül válik emberivé”. Más fordítás szerint: „a hit egy univerzális kötődés, amely összeköti az emberiséget”.

A CAL szeptember 12-én kezdődik és december közepén ér véget, hogy a takaró még karácsony előtt elkészüljön. A minták ingyenesek és hétről-hétre kerülnek fel a tervező blogjára.

A takaró elkészítéséhez szükséges minden alapanyagot, extrákkal megrendelheted a Scheepjes által összeállított dobozban az 1001fonaltól.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír