A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Lana Grossa Linea Pura Nr. 14 - 2022-es tavaszi-nyári magazin

Ár:
2.590 Ft
500 Ft
Kedvezmény: 81%

Lana Grossa német nyelvű magazinja a természetes Linea Pura vonal fonalaival

Elérhetőség: 15 db raktáron
Gyártó: Lana Grossa
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Na, das ist ja mal wieder typisch...

Lässig, schlicht und wohltuend unaufgeregt:  typisch Linea Pura. Denn was braucht ein perfektes Modell außer ein Garn, das sich angenehm auf der Haut anfühlt und dazu noch ökologisch bestens vertretbar ist, einen ausgereiften Schnitt, der die Figur lässig umschmeichelt oder gekonnt betont und Farben, die uns bis über beide Ohren strahlen lassen und die dezent unseren Sommer-Glow leuchten lassen.

Man kann es einfach nicht oft genug sagen:  typisch Linea Pura eben.    

***

A TERMÉSZET IRÁNTI SZERETETBŐL

A LINEA PURA az időtlen, elegáns, természetes fonalak magas arányú felhasználásával készült kötött ruhákat képviseli. Ez a kérdés egyre fontosabbá válik számunkra, mivel a LANA GROSSA-nál a FENNTARTHATÓSÁG nagy szerepet játszik. Fonalainkat kizárólag vezető olasz gyárakban állíttatjuk elő. Így csúcsminőséget kapunk, és rövid és környezetbarát szállítási útvonalakat tudunk tartani.

Mivel az állatjólét közel áll a szívünkhöz, gyapjúnk 2020 óta mulesing mentes gazdaságokból származik. Ráadásul a www.lana-grossa.de oldalon nyomon követheti gyártási helyszíneinket és nyersanyagforrásainkat. A GOTS-pecsétet viselő fonalak választéka is egyre bővül.

A GOTS a Global Organic Textile Standard (Globális Ökológiai Textilszabvány) rövidítése. Hogy pontosan miről is van szó, azt a magazin 29. oldalán olvashatja. Jó szórakozást a lapozgatáshoz.

Well, isn’t that just typical….

Laid-back, modest and soothingly relaxed: typical Linea Pura. What more does a pattern need than a yarn, a yarn that is pleasingly gentle to the touch and ecologically friendly? With a sophisticated fit, it will effortlessly flatter or skilfully accentuate your figure. A range of colors to brighten your smile and lift your spirit… let your summer glow shine!

It bears repeating: typical Linea Pura.

Nyelv német

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

A Lana Grossa Solo Lino egy tiszta len fonal, 80% újrahasznosított len viszkóz anyagból. A len hűvősséget, a viszkóz puhaságot ad az anyagnak.

UTOLSÓ GOMBOLYAGOK (következő nyári szezonig)

2.490 Ft

A Lana Grossa Solo Lino tiszta len fonal színátmenetes, nagy gombolyagos, 100 grammos változata.

4.990 Ft