A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk

Közös amigurumi horgolás az 1001fonal szervezésében

Közös amigurumi horgolás az 1001fonal szervezésében

Szeretnél jó társaságban közösen alkotni? Most tanulod a horgolt figurák készítését? Már tudsz az amigurumizásról ezt-azt, de lenne hova továbbfejlődnöd?

Csatlakozz az 1001fonal első közös online amigurumi horgolásához, és készítsd el velünk Adrit, az öntudatos gazellát a Pica Pau barátai c. magyar nyelvű könyvből!

 

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki már ismeri a figurahorgolás alapfogásait, de szívesen alkotna közösen egy egymást segítő közösségben. Bevállalós kezdők, középhaladók és profik is élvezni fogják Adri elkészítését, mert az egyik legcukibb könyv legcukibb figurájáról van szó. 

A Pica Pau barátai könyv elején részletesen bemutatásra kerülnek a horgolás alaplépései is, és a közös horgolás során egymást is segítjük majd a nehezebb lépéseknél. Ha még nem tudnád, a horgolás során többek között megtanulhatod, hogyan kell szépen színt váltani, hogyan lehet a figurát a legszebben összevarrni, az arcocskáját kihímezni. A figura talán legnehezebb részével, a fehér fülbetét bevarrásának technikájával is megismerkedhetsz. 

Ez egy tökéletes lehetőség, ha szeretnéd már most elkészíteni az első karácsonyi ajándékodat, vagy ha unatkozó kamasz gyereked van, aki szereti a kreatív dolgokat, vagy netán egy kis biztatásra vágysz, hogy alkoss te is valami szépet!

Mi kell hozzá?

A figurát a Pica Pau barátai c. könyvből fogjuk elkészíteni, úgyhogy ha nincs meg neked, mindenképpen szerezz be egy példányt, mert a mintát külön nem közöljük. 
A horgoláshoz Scheepjes Softfun fonalat fogunk használni, a hímzéshez Scheepjes Catona pamutfonalat. 

Az összes hozzávalót beszerezheted direkt erre a célra összeállított kedvezményes csomagunkban is! »»

(A csomag a horgolótűt NEM tartalmazza, de ha nincs még jó horgolótűd, természetesen ki tudjuk egészíteni vele. Minden más hozzávalót megtalálsz a csomagban.)

A figura elkészítéshez a következőkre lesz szükséged:

Mikor, hogyan?

A közös horgolás 2021. június 21-én kezdődik és 2 hétig tart.
A figurát 3 fázisban fogjuk elkészíteni, a negyedik lépés pedig az összeállítás lesz.

  1. Lépés - június 21-24. (hétfő-csütörtök): az orr és a fej elkészítése
  2. Lépés - június 25-27. (péntek-vasárnap): a test, a lábak és a karok elkészítése
  3. Lépés - június 28-július 1. (hétfő-csütörtök): fülek, szarvak, farkinca, szoknya
  4. Lépés - július 2-4. (péntek-vasárnap): összevarrás

A közös horgolás online történik, az 1001fonal barátai Facebook csoportban fog zajlani. Minden egyes fázist egy posztban fogunk bemutatni a csoportban, a poszt alatt lehet majd kérdezni, segíteni egymásnak, megmutatni a saját munkádat, követni, hogy mások hogyan haladnak. 

Ha nem vagy még tagja csoportunknak, csatlakozz most!
A közös alkotást munkatársunk, az amigurumi horgolás nagymestere, Kata fogja vezetni.

Az 1001csajok közül többen is beszállnak a buliba, de nem mindenki a gazellát fogja elkészíteni. Ha te is más Pica Pau figruával szeretnél beszállni, arra is van lehetőség. Szeretjük a sokszínűséget!

Bónusz nyeremény

A közös horgolás végén a résztvevők között kisorsolunk egy Animal Friends of Pica Pau 2 (angol nyelvű) könyvet és egy tetszőleges figura elkészítéséhez szükséges Scheepjes Softfun fonalat.
(A nyereményjátékban akkor tudsz részt venni, ha a közös horgolás elején és végén készítesz egy-egy fotót az alapanyagokról és a kész figuráról, és azt a játékról szóló poszt alatt kommentben megosztod velünk. Részletek később!)
 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír