A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk

Közös amigurumi horgolás nyereményjátékkal

Horgold meg velünk Otellót, a lajhárt!

Közös amigurumi horgolás az 1001fonal szervezésében, nyereményjátékkal!

Szeretnél jó társaságban közösen alkotni? Most tanulod a horgolt figurák készítését? Már tudsz az amigurumizásról ezt-azt, de lenne hova tovább fejlődnöd?

Csatlakozz az 1001fonal közös online amigurumi horgolásához, és készítsd el velünk Otellót, az őrszem lajhárt a Pica Pau barátai 2 c. magyar nyelvű könyvből!


Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki már ismeri a figurahorgolás alapfogásait, de szívesen alkotna közösen egy egymást segítő közösségben. Bevállalós kezdők, középhaladók és profik is élvezni fogják a kis lajhár elkészítését, mert az egyik legcukibb könyv legcukibb figurájáról van szó. 

A Pica Pau barátai könyv elején részletesen bemutatásra kerülnek a horgolás alaplépései, és a közös horgolás során egymást is segítjük majd a nehezebb lépéseknél. Ha még nem tudod, a horgolás során többek között megtanulhatod, hogyan kell szépen színt váltani, hogyan lehet a figurát a legszebben összevarrni, az arcocskáját kihímezni. A végén egy bájos sapkát is fogunk neki horgolni. 

Ha még nem ismered az amigurumi horgolás technikáját, oktató videónkból könnyedén elsajátíthatod az alapfogásokat. Részletek »»

Ez egy tökéletes lehetőség, ha szeretnéd már most elkészíteni az első karácsonyi ajándékodat, vagy ha unatkozó kamasz gyereked van, aki szereti a kreatív dolgokat, vagy netán egy kis biztatásra vágysz, hogy alkoss te is valami szépet!


Mi kell hozzá?

A figurát a Pica Pau barátai 2 c. könyvből fogjuk elkészíteni, úgyhogy ha nincs meg neked, mindenképpen szerezz be egy példányt, mert a mintát külön nem közöljük. 

A horgoláshoz Phildar Phil Coton 3 fonalat fogunk használni.

Az összes alapanyagot beszerezheted a direkt erre a célra összeállított kedvezményes csomagunkban! 

A figura elkészítéshez a következőkre is szükséged lesz, de a csomag ezeket nem tartalmazza:


Mikor, hogyan?

A közös horgolás 2023. június 26-án kezdődik és 2 hétig tart.

A figurát 2-3 napos fázisokban fogjuk elkészíteni, így fogunk tudni együtt haladni, biztos nem fogsz lemaradni, mert bőven lesz idő az egyes részek elkészítéséhez.

A közös horgolás online történik, egy különi Facebook csoportban fog zajlani. Minden egyes fázist egy posztban fogunk bemutatni a csoportban, a poszt alatt lehet majd kérdezni, segíteni egymásnak, megmutatni a saját munkádat, követni, hogy mások hogyan haladnak. 
Csatlakozás a csoporthoz »»

A közös alkotást munkatársunk, az amigurumi horgolás nagymestere, Kata fogja vezetni.


Bónusz nyeremény

A közös horgolás végén a résztvevők között kisorsolunk egy Animal Friends of Pica Pau 3 (angol nyelvű) könyvet és a könyvből  egy tetszőleges figura elkészítéséhez szükséges Phil Coton 3 fonalat.

(A nyereményjátékban akkor tudsz részt venni, ha a közös horgolás elején és végén készítesz egy-egy fotót az alapanyagokról és a kész figuráról, és azt a játékról szóló poszt alatt kommentben megosztod velünk. Részletek később!)

 

 

 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír