A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Köss sapkát mindenkinek szuperszínes Lana Grossa fonalból!

Köss sapkát mindenkinek szuperszínes Lana Grossa fonalból!

A Lana Grossa Olympia az egyik kedvenc sapka fonalunk: egy gombolyagból kijön egy kötött vagy horgolt sapka, sőt, ha ügyes vagy, két gombolyagból akár három is. Mi tavaly mindenkinek ilyet kötöttünk karácsonyra, mert nem csak gazdaságos és eszméletlenül jól néz ki, de tényleg haladós is. És nem csak sapkát lehet belőle kötni ám! 

Az Olympia egy vastag, 8-10 mm-es tűhöz való fonal, nagyon puha és meleg, 53% gyapjút és 43% akrilt tartalmaz. A szála kicsit rusztikus, hol vékonyabb, hol vastagabb, de nagyon szép kötésképet ad. És fantasztikusan színes gombolyagokban kapható. 

Egy 10 dekás gombolyagból kijön egy sapka vagy egy körsál, 3 gombolyagból pedig már egy nagyobb sál is. 

Az alábbiakban mutatunk néhány ötletet, hogy mit készíthetsz Olympiából. A színek minden évben változnak, és ezek közül néhány nem idei modell. Az aktuális színeket itt tudod megnézni.

Lana Grossa Olympia sapkák

Ezek Viki sapkái, amiket tavaly karácsonyra kötött a családnak. Két gombolyag Olympia - három sapka. Mindenki nagyon örült neki. 


Lana Grossa sapka modellek

Az Olympiához sok mintát készített a Lana Grossa, amelyeket német nyelven akár ki is tudunk neked nyomtatni, ha kéred. Itt megtalálod, hogy melyik mintákhoz van magyar nyelvű leírásunk is.


Olympia sálak

Egy kötött körsálhoz elég lehet egy gombolyag, ha horgolni szeretnéd, akkor kettő. A nagy sálakhoz 3-4 gombolyagra is szükséged lehet.

Ezt a hatalmas, kályhameleg kendőt Viki horgolta a sapkák maradékából, nagyisorokkal.


Olympia pulóverek, poncsók, mellények

Olympiából készíthetsz szupermeleg és szuperszínes pulcsikat, poncsókat is.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír