A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk

Könyvajánló - Horgolt konyharuhák

Könyvajánló - Horgolt konyharuhák

 

Kamilla Schmidt Rasmussen – Sofia Grangaard:

Horgolt konyharuhák, törlőkendők

Horgolt konyharuhák a mikroszálas kendők és az űrtechnika korában? Horgoljunk törlőkendőt, törülközőt, mikor egyidősek vagyunk a frottírral meg a papírtörlővel? 
Nem tűnik ez így elsőre életbevágónak, de lapozzunk csak bele a könyvbe

Először is emelkedjünk felül az irígységen, hogy Rasmussenék konyhája micsoda rendes, Aarhus-ban (Dánia) azt mesélik, nincs ám mindig így, elpakoltak a fotózás kedvéért, de a rongyai tényleg zseniálisak.

A könyv 11 féle mintát mutat be, 11 féle felület, amit a pálcák variálásával hozhatunk létre, hogy a kendőkbe belekerüljön annyi pamutfonal, hogy valóban használható legyen, nedvszívó és dörzsölős. Mutatós minták: meglehet, hogy kardigánnak horgoljuk meg, és soha senkinek nem fogjuk elárulni, hogy mosogatórongynak lett kitalálva. Leírásban és rajzban is pontosak a szerzők, remek mintagyűjteményt kapunk ezzel a könyvvel, így sokoldalúan lehet használni a konyhán és a fürdőszobán túl is. 

A Phil Coton 3 pamutfonal tökéletes rongyalapanyagnak bizonyul, ha tudunk a 70 színből választ-ani. Egy törlőrongy, egy este, egy gombolyag. Nem számolom ki, mennyi időnk van, de karácsonyig szép rongycsomagokat lehetne még összerakni idősebb és fiatalabb konyhatulajdonos ba-rátnőink számára, akik nálunk már megcsodálták a horgolt törlőkendőinket. 

Elkészítettem az elsőt, lemostam vele a hűtőt, a mosogató körül mindent, utána meg hol ide, hol oda teregettem, csak hogy megfoghassam, váratlan öröm ér bennünket, ha lesz horgoltrongyunk, tényleg. 

Cser Kiadó
2018. 
60 oldal
2995,– Ft.

Kosárba

Tartalomhoz tartozó címkék: hír