A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Horgolt konyharuhák, törlőkendők

Ár:
2.990 Ft

Tegyük konyhánkat otthonossá - horgoljuk meg saját konyharuháinkat, törlőkendőinket! A kis méretű darabok jó alkalmat kínálnak új technikák elsajátítására is.

Elérhetőség: 5 db raktáron
Gyártó: 1001fonal
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Tegyük konyhánkat otthonossá - horgoljuk meg saját konyharuháinkat, törlőkendőinket! 
Könyvünk tizenegy modellt kínál, amelyek remek lehetőséget nyújtanak a horgolás elsajátításához, új fonalak kipróbálásához, maradék fonalaink feldolgozásához, és hogy olyan, színekben gazdag, környezetbarát, újrahasznosítható kendőket készítsünk, amelyek alkalmasak mosogatásra, törölgetésre, takarításra, díszítésre vagy akár ajándéknak is. 
A Horgolóiskola fejezet lépésről lépésre mutatja be a horgolt pálcák elkészítési módját, segítve egyrészt a kezdőket az alapok elsajátításában, másrészt a gyakorlott horgolókat tudásuk felfrissítésében. A mintákhoz szöveges leírás és leszámolható ábra is tartozik, nemzetközi jelölésekkel. 
A modelleket különböző nehézségi fokozatokba soroltuk, hogy mindenki megtalálja a tudásszintjének megfelelő darabot, amelyet örömmel készíthet el. 

Szubjektív könyvajánlónkat itt olvashatod

A tartalomból 

Miért horgoljunk konyharuhát? 

Bevezetés 

Horgolóiskola 

Minták 
Hullócsillag 
Téltemető 
Tetőcserép 
Nyalóka 
Kockásliliom 
Tengeri szellő 
Erdő mélye 
Reggeli harmat 
Színes blokkok 
Nagyi 
Fűrészfog

Nyelv magyar

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!