A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk

Creative Embroidery and Beyond hímzés könyv

9.990 Ft
darab
Menny.:
Gyártó: David and Charles
Ebben a vizuálisan lenyűgöző könyvben, amely a kézi hímzést mindenki számára könnyen befogadható és szórakoztató módon mutatja be, három tehetséges, divatos művész mintáit találod.
Elérhetőség: 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Fizetés és szállítás >

SZÁLLÍTÁS: személyes átvétel, GLS futárszolgálat, GLS csomagpont

GLS házhozszállítás: 1890 Ft
GLS csomagpont: 1290 Ft
30.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.

Személyes bolti átvétel: ingyenes.

FIZETÉSI MÓDOK: online bankkártyás fizetés, előre utalás vagy utánvétes fizetés (utánvét díja: 450 Ft, csomagponton nem választható).

Leírás és Paraméterek

A Creative Embroidery & Beyond a bestseller Creative... and Beyond sorozatot kibővítve az egyik legnépszerűbb kézműves módszerrel foglalkozik: a hímzéssel. Ebben a vizuálisan lenyűgöző könyvben, amely a kézi hímzést mindenki számára könnyen befogadható és szórakoztató módon mutatja be, három tehetséges, divatos művész, Jenny Billingham (@flynn_and_mabel), Theresa Wensing (@get.stitch.done) és Sophie Timms (@mindfulmantra_embroidery) egyenként hat mintát mutat be. A minták kiválóan alkalmasak a hímzők számára, a teljesen kezdőktől a haladókig.

Ezeket tartalmazza a könyv:
Hímzések: A hímzéseket a következő témakörökben találod: Lépésről-lépésre hímzési projekteket, amelyekben virágok, állatok, rovarok és sok minden más szerepel; utasításokat arra vonatkozóan, hogyan hímezzünk farmeranyagra, kalapokra és pólókra; az alapvető öltések, köztük az ostoröltés és a szatén öltés bemutatását; információkat a hímzőszerszámokról és azok használatáról; tanácsokat a felhasználható fonalakról és márkákról; és még sok minden mást.


Creative Embroidery & Beyond expands on the best-selling Creative...and Beyond series to focus on one of the most popular crafting methods out there: embroidery. In this visually stunning book that presents hand sewing as accessible and fun, three talented, on-trend artists Jenny Billingham (@flynn_and_mabel), Theresa Wensing (@get.stitch.done), and Sophie Timms (@mindfulmantra_embroidery) each present six designs. They are ideal for embroiderers of all skill levels, from total beginners to more advanced.

You will find: Step-by-step embroidery projects featuring flowers, animals, insects, and more; Instructions for how to embroider on denim, hats, and t-shirts; Primers on essential stitches, including whipstitch and satin stitch; Information on embroidery tools and how to use them; Advice for threads and brands to use; And so much more. 


Release date: 2023
Pages: 144
Finish: Paperback
Dimensions: 216 × 279 mm

Angol nyelven

Nyelv: angol

Hasonló termékek

Cross Stitch for the Earth keresztszemes hímzés könyv

Hímezz egy zöldebb jövőért ezzel a lenyűgöző, környezet- és természetközpontú mintákból álló kollekcióval Emma Congdon, ismertebb nevén Stitchrovia keresztszemes hímzéstervező műhelyéből.
9.990 Ft

Cross Stitch for the Heart keresztszemes hímzés könyv

Hímezz egy kedvesebb világot az ismert keresztszemes tervező, Emma Congdon szívből jövő mintáival.
9.990 Ft

Cross Stitch for the Soul keresztszemes hímzés könyv

Gyönyörűen megtervezett, lélekemelő motivációs és inspiráló idézetek gyűjteménye, amelyek egyszerű keresztszemes technikával készülnek
9.990 Ft

Cute Kawaii Cross Stitch keresztszemes hímzés könyv

Hímezd ki az utat a cukisághoz ezzel a több mint 400 kawaii stílusú keresztöltés motívumot tartalmazó hatalmas gyűjteménnyel - a kawaii cukiság valóságos enciklopédiájával.
9.990 Ft

Represent! Embroidery hímzés könyv

A könyv több mint 100 hímzett mintát mutat be 10 projekten keresztül, amelyek illeszkednek mindenféle testalkathoz és frizurához.
8.990 Ft

The Modern Embroidery Workshop hímzés könyv

Over 20 stylish projects to stitch, wear and share
8.990 Ft

Big Embroidery gyapjú hímzés könyv

20 Crewel mintás hímzés gyapjúfonallal
8.500 Ft

Mega Mini Cross Stitch keresztszemes hímzés könyv

Ebben a könyvben több száz apró motívumot találsz, amelyek a kitűzőktől és zsebkendőtől kezdve a pólókon és táskákon át bármire rávarrhatók.
7.990 Ft

Sashiko for Making and Mending hímzés könyv

15 egyszerű japán hímzési projekt; 15 projekt + variációk Saki Iiduka nyomán
7.990 Ft

The Mr X Stitch Guide to Cross Stitch keresztszemes hímzés könyv

A pasik is hímeznek: Jamie Chalmers, azaz Mr X Stitch egyszerű, lépésről-lépésre követhető utasítások segítségével mutatja meg, hogyan kell keresztszemes hímzést készíteni, és a keresztszemes tervezés határait is kitágítja
7.990 Ft

3D embroidery (Pop-up Embroidery) hímzés könyv

A 3D Ebroidery egy kezdőknek szóló útmutató a mai modern emelt öltésekhez, amely több mint 30 emelt hímzéses technika gyűjteménye, melyet 20 keretes hímzési projekt során tanít meg.
7.990 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!