A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk

1000 Japanese Knitting & Crochet Stitches könyv

11.990 Ft
darab
Menny.:
Gyártó: David and Charles
A legendás japán kötés és horgolás öltések bibliája most az angolul beszélő kézművesek számára is elérhető!
Elérhetőség: Szállítási idő: kb. 3-4 hét
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Fizetés és szállítás >

SZÁLLÍTÁS: személyes átvétel, GLS futárszolgálat, GLS csomagpont

GLS házhozszállítás: 1890 Ft
GLS csomagpont: 1290 Ft
30.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.

Személyes bolti átvétel: ingyenes.

FIZETÉSI MÓDOK: online bankkártyás fizetés, előre utalás vagy utánvétes fizetés (utánvét díja: 450 Ft, csomagponton nem választható).

Leírás és Paraméterek

A legendás japán kötés és horgolás öltések bibliája most az angolul beszélő kézművesek számára is elérhető! Az 1000 japán kötés és horgolás öltés a kézimunka minták és motívumok kincsesbányája azoknak a kötőknek és horgolóknak, akik jobban meg akarják érteni a kézműves mesterségük végtelen sokszínűségét. Ez a klasszikus kompendium, amelyet először 1992-ben adtak ki japánul (és amely mostanra már elfogyott), végre a nyugati közönség számára is elérhetővé vált. Ezt a japán referenciaművet világszerte szeretik a kötők, és ez a változat lehetővé teszi, hogy még több kézműves élvezhesse ezeket a technikákat.

Ez a szótár 700 eredeti kötési mintát és 300 eredeti horgolási mintát tartalmaz, amelyek biztosan sok új kézimunka tervét inspirálják majd. Találhatunk klasszikus csipkés, csavart mintás, Aran, Fair Isle, északi, etnikai, mintákat; geometrikus, botanikus és állatmotívumokat; és még sok mást. Ez az összefoglaló részletes lépésekkel és öltésábrákkal mutatja be több mint 60 kötött öltés és több mint 40 különböző horgolt öltés kivitelezését. Minden egyes mintát a mintaismétlés leírásával együtt ábrázolunk. A Tuttle más bestseller kötésbibliáihoz, köztük Hitomi Shida japán kötéses öltésbibliájához hasonlóan ez is tartalmaz egy bevezetőt a japán kötésgurutól, Gayle Roehmtől, amely segít a nem japán kötőknek eligazodni a japán és a nyugati kötés- és horgolásmódok közötti különbségekben.


The ultimate Japanese knitting and crochet stitch bible now available for English-speaking crafters! 1000 Japanese Knitting & Crochet Stitches is a treasure trove of needlecraft patterns and motifs for knitters and crocheters seeking to better understand the infinite variety of their craft. First issued in Japanese in 1992 (and now out of print), this classic compendium is finally available for Western audiences. The Japanese reference work is beloved by knitters the world over, and this version will allow even more crafters to enjoy these techniques.

This dictionary includes 700 original knitting stitch patterns and 300 original crochet patterns that are sure to inspire many new knitwear designs. You'll find classic lacy, cable, Aran, Fair Isle, Nordic, ethnic, patterns; geometric, botanical and animal motifs; and so much more. This one-stop reference has detailed steps and stitch diagrams showing how to execute over 60 knitting stitches and over 40 different crochet stitches. Each pattern is charted with a delineation of the pattern repeat. Like Tuttle's other best-selling knitting bibles including Hitomi Shida's Japanese Knitting Stitch Bible this one includes an introduction by Japanese Knitting guru Gayle Roehm which helps non-Japanese knitters to navigate the differences between Japanese and Western styles of knitting and crochet.


Release date: 2020
Pages: 320
Finish: Paperback
Dimensions: 216 × 292 mm

Angol nyelven

Nyelv: angol

Hasonló termékek

A Knitter's Year - 30 modern knits for every season kötés könyv

Sokoldalú, stílusos és fenntartható, ez a lenyűgöző mintagyűjtemény tartalmaz meleg kesztyűket és sapkákat, valamint vastag pulóvereket, divatos ruhákat, hűvös nyári felsőket és még egy cipzáras szoknyát is.

11.990 Ft

Harry Potter: Knitting Magic kötés könyv

The Official Harry Potter Knitting Pattern Book

11.500 Ft

Harry Potter: Knitting Magic 2 kötés könyv

The Official Harry Potter Knitting Pattern Book vol. 2 - 28 new designs

11.500 Ft

Star Wars: Knitting the Galaxy kötés könyv

Star Wars kötőkönyv Zsiványoknak, Másodpilótáknak, Hercegnőknek és Droidoknak, a jó és a sötét oldalnak egyaránt. Az erő legyen veletek!

11.500 Ft

Viking Knits kötés könyv

Tanulj meg kötni és válogass a több, mint 40 féle, férfiaknak, nőknek és gyerekeknek készült darabból a "Viking", közösségi média sztárja, Lasse L. Matberg segítségével.
11.490 Ft

The Sock Knitting Bible zoknikötés könyv

The Sock Knitting Bible is the ultimate guide to every aspect of sock knitting for knitters of all abilities.

11.000 Ft

52 Weeks of Scarves kötés könyv

Az 52 Weeks of Scarves egy 52 sál, kendő, körsál, köpeny és gallér mintáját tartalmazó kortárs gyűjtemény a finn Laine magazin Nordic Knitting szakértőitől.

9.990 Ft

52 Weeks of Socks kötés könyv

Az 52 Weeks of Scarves egy 52 zokni mintáját tartalmazó kortárs gyűjtemény a finn Laine magazin Nordic Knitting szakértőitől.

9.990 Ft

Knitting Peter Rabbit könyv

12 kötésminta Beatrix Potter meséiből. Keltsd életre Nyúl Pétert és barátait!

9.990 Ft

Wilderness Knits kötés könyv

Linka Neumann tervező ebben a könyvben 23 különböző pulóver, kardigán és fejpánt mintáit osztja meg.
9.990 Ft

VIRÁGOSKERT első kötött nyári kendőm szett

Kötni mindenki tud! Kösd meg életed első kendőjét a szuperszínes Gomitolo Arco fonalból! A csomagban fonal + minta.
10.990 Ft

280 Japanese Lace Stitches kötés könyv

Gyönyörű áttört csipkeminták gyűjteménye
8.990 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!