A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

YARN Bookazine - Tea Room, a legnovemberibb magazin

YARN Bookazine - Tea Room, a legnovemberibb magazin

Szubjektív ajánlónk Vikitől a Scheepjes Yarn magazin 8., Tea Room c. számához

Egyszer voltam tea roomban Angliában, semmi se hasonlít ahhoz, egy picike, párás helyiség, öreg asztalok, nincs két egyforma szék, körben tálalószekrények porcelánokkal megrakva, és édes, kicsike öregasszonyok mellényben, sapkában, akik diszkréten, nagyon halkan csevegnek, de kamaszlányok is voltak, kicsit hangosabban, szóval egy női hely, teáskannák, újra meg újra töltve, és emeletes tálakon kekszek és érthetetlen uborkás szendvicsek.

A magazin ajánl tíz tea roomot Athéntól Berlinig, az én tengerparti helyem nincs benne, de van öt dolog, amit még novemberben megcsinálnék: egy poncsó, egy bő pulóver, egy hímzett fejpánt, egy rojtos takaró, meg egy mozaik technikás is, de ennek még nem merek nekiállni, mert nagyon november van, és le vagyok lassulva.

Négy teaféle köré vannak rendezve a minták, ahogy a Yarn magazintól elvárjuk - és már meg is szoktuk - nagyon ügyesen kapcsolják össze a stílust, mi passzol egy japán teához, mi egy angolhoz.

Gyönyörűek a fotók, mély és sötét, amilyen ez a hónap, ne küzdjünk ellene, merüljünk bele!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír