A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Viking Knits kötés könyv

Ár:
11.490 Ft
Tanulj meg kötni és válogass a több, mint 40 féle, férfiaknak, nőknek és gyerekeknek készült darabból a "Viking", közösségi média sztárja, Lasse L. Matberg segítségével.
Elérhetőség: 1 db raktáron
Gyártó: David and Charles
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Tanulj meg kötni és válogass a több, mint 40 féle, férfiaknak, nőknek és gyerekeknek készült darabból a "Viking", közösségi média sztárja, Lasse L. Matberg segítségével.

Lasse L. Matberg egy olyan családból származik, amely generációk óta azon dolgozik, hogy gyönyörű, minőségi kézműves termékeket készítsen kézzel. Az apák és nagyapák kézművesek voltak, az anyák és nagymamák pedig gyakran keményen dolgoztak, hogy meleg ruhadarabokat kössenek az egész családnak. A Viking Knits egy tisztelgés a jó minőségű, praktikus kézimunka előtt, amelyet a vikingek meleg, minden időjárási körülményre alkalmas ruhadarabjai ihlettek.

A strapabíró pulóverektől és felsőruháktól kezdve az elegáns kardigánokig és kabátokig mindegyik gyönyörű skandináv stílusban készült. Akár a hagyományos, skandináv színmintákat, akár a modern, texturált kötött anyagokat kedveled, megtalálod a számodra megfelelőt. Minden egyes projekthez egyértelmű utasításokat adunk, és ahol szükséges, ábrákat is mellékelünk.

Remélem, ez a könyv arra inspirál, hogy valami értékeset alkosson a kezével - mondja Lasse L. Matberg. 'Üdvözöljük egy olyan kötéskönyvben, amelyben egyszerre van hagyomány és sokoldalúság.

***

Learn to knit over 40 items for men, women and children with 'The Viking', social media star Lasse L. Matberg.

Lasse L. Matberg comes from a family who, for generations, have been working to create beautiful, quality crafted items by hand fathers and grandfathers were craftsmen, and mothers and grandmothers often worked hard knitting warm garments for the whole family. Viking Knits is a tribute to good-quality, practical needlework, inspired by the Vikings’ warm, all-weather garments.

From tough-wearing sweaters and outerwear to elegant cardigans and jackets, all have been made in a beautiful Scandinavian style. Whether you love traditional, Nordic colourwork patterns and cables, or modern, textured knits, there is something for everyone. Clear instructions are provided for each project, and charts are included where needed.

'I hope this book will inspire you to create something valuable with your hands,' says Lasse L. Matberg. 'Welcome to a knitting book with both tradition and versatility.'

Release date: 2022
Pages: 192
Finish: Hardback
Dimensions: 210 × 270 mm

Angol nyelven

Nyelv angol

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!