A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Tiszta merinógyapjú fonalak minden színben és vastagságban

Tiszta merinógyapjú fonalak minden színben és vastagságban

A Lana Grossa szuper minőségű, pihe-puha, egyszínű merinógyapjú fonalaiból most 4 féle vastagságot is találsz az 1001fonalnál.

A Cool Wool sorozat 3 tagja és a Superbingo fonalak a legfinomabb merinógyapjúból készülnek, csodás színekben kaphatók, mosógépben is moshatóak. A Lana Grossa Olaszországban gyártott fonalai mind nagyon jó minőségűek, nem vagy alig bolyhosodnak, tartják a színűket és a belőlük készült ruhadarabok a formájukat is megőrzik.

Mindengyiknek egy kicsit fényes, szorosan sodort a szála, aminek köszönhetően rugalmas, egyenletes textrúrát adnak. Ezek azok az alap fonalak, amelyekre érdemes építeni: készülhetnek belőlük puha és meleg holmik télre, babaholmik minden időre, lakásdekor tárgyak.

Az alábbiakban bemutatjuk őket, hogy ki tudd választani, a te projektjeidhez melyik vastagság felel meg a leginkább.


Lana Grossa Cool Wool Lace fonal

Az új Cool Wool Lace fonalat elsősorban szövésre ajánljuk, de "terápiás kötésre" is kiváló alapanyag. Nagyon vékony fonal, ezért lassabban készül el belőle egy-egy ruhadarab vagy kiegészítő, viszont a kapott kelme nagyon finom lesz. Kifejezetten alkalmas kötött vagy horgolt csipkekendőnek, de átmeneti időre való sapka, kesztyű horgolására is.

Jellemzők: 400m/50g, 2-3 mm-es tű

Lana Grossa Cool Wool Lace fonal »»


Lana Grossa Cool Wool fonal

A Cool Woolt már jól ismerik vásárlóink, átmeneti sapkának, sálnak, vékonyabb kardigánnak ideális. Készülnek belőle horgolt kendők, kézmelegítők, babatakarók is.

Jellemzők: 160m/50g, 3-3,5 mm-es tű

Lana Grossa Cool Wool fonal »»Lana Grossa Cool Wool Big fonal

Az idei őszi szezon újdonsága a Cool Wool Big fonal is. Igazi téli sapkát, sálat, ruhaneműt készíthetünk belőle. Ajánljuk gyerekholmikhoz is: sapkának, mellénynek, pulcsinak is tökéletes, gyapjúprogramon mosógépben is mosható.

Jellezmők: 120m/50g, 3,5-4 mm-es tű

Lana Grossa Cool Wool Big fonal »»Lana Grossa Superbingo fonal

A Superbingo pedig egy vastag, kályhameleg holmiknak vagy akár kabátnak való fonal. Ajánljuk különleges, meleget sugárzó lakásdekorhoz is: kosarakat, díszpárnákat is készítehtünk belőle.

Jellemzők: 55m/50g, 6-7 mm-es tű

Lana Grossa Superbingo fonal »»

Tartalomhoz tartozó címkék: hír