A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Schoppel Wolle

A Schoppel csodás merinógyapjú fonalai szinte a kezdetek óta velünk vannak. Nem tudunk betelni a káprázatos színekkel és a merinógyapjú puhaságával.

A Schoppel fonalainak különlegessége a színátmenetek fokozatosságában rejlik: úgy változik át egyik szín a másikba, hogy szinte észre se vesszük, és a szálon sem látható semmiféle folytonossági hiba. A Schoppel 70 éve megbízható minőséget jelent, amit a saját maguk által kifejlesztett gyártási eljárások biztosítanak.

A merinógyapjút csak az ökológiai szempontokat messzemenően figyelembe vevő forrásokból szerzik be. Patagónai (Argentína) széles legelőin és a németországi Jura hegységben legelnek a finom gyapjat adó birkanyájak.
Rendezés:
Ínyencség a Schoppel Wollétől: hosszan színátmenetes fonal 100% puha merinói gyapjúból. Előrendelés »»
5.190 Ft
A Crazy Zauberball hosszan színátmenetes vékonyabb gyapjúfonal, a színátmeneten túl többszínű szálak összesodrásával pszichedelikus mintázattal. Nagyon sokoldalú: zoknitól kendőn át pulóverig minden jól mutat belőle. Előrendelés »»
4.990 Ft
Hosszan színátmenetes, izgalmas textúrájú gyapjúfonal. Tiszta merinói gyapjú alapanyagból készül egyágú fonással, amelyet egy kicsit megnemezelnek, így tapintásra puha, könnyű, levegős, de van tartása. Előrendelés »»
2.490 Ft
A Zauberball hosszan színátmenetes vékonyabb gyapjúfonal. Nagyon sokoldalú: zoknitól kendőn át pulóverig minden jól mutat belőle. Előrendelés »»
4.990 Ft