A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Schoppel Wolle

A Schoppel csodás merinógyapjú fonalai szinte a kezdetek óta velünk vannak. Nem tudunk betelni a káprázatos színekkel és a merinógyapjú puhaságával.

A Schoppel fonalainak különlegessége a színátmenetek fokozatosságában rejlik: úgy változik át egyik szín a másikba, hogy szinte észre se vesszük, és a szálon sem látható semmiféle folytonossági hiba. A Schoppel 70 éve megbízható minőséget jelent, amit a saját maguk által kifejlesztett gyártási eljárások biztosítanak.

A merinógyapjút csak az ökológiai szempontokat messzemenően figyelembe vevő forrásokból szerzik be. Patagónai (Argentína) széles legelőin és a németországi Jura hegységben legelnek a finom gyapjat adó birkanyájak.
Rendezés:
Ínyencség a Schoppel Wollétől: hosszan színátmenetes fonal 100% puha merinói gyapjúból.
5.190 Ft
A Crazy Zauberball hosszan színátmenetes vékonyabb gyapjúfonal, a színátmeneten túl többszínű szálak összesodrásával pszichedelikus mintázattal. Nagyon sokoldalú: zoknitól kendőn át pulóverig minden jól mutat belőle.
4.990 Ft
A Zauberball hosszan színátmenetes vékonyabb gyapjúfonal. Nagyon sokoldalú: zoknitól kendőn át pulóverig minden jól mutat belőle.
4.990 Ft