A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk

Karácsonyi rendelési határidők és szállítás

Amennyiben karácsony előtt szeretnéd megkapni csomagodat, kérjük az alábbi határidőket vedd figyelembe. 

Ünnepi nyitvatartás

December 23: 10-15-ig
December 24-26.:
ZÁRVA
December 27-29.: 10-18-ig
December 30. - január 1.: ZÁRVA
Január 2-től normál nyitvatartás szerint vagyunk nyitva.

Karácsonyi rendelési határidők

Amennyiben karácsony előtt szeretnéd megkapni csomagodat, kérjük az alábbi határidőket vedd figyelembe. Felhívjuk figyelmed, hogy a kiszállításra garanciát nem tudunk vállalni, hiszen onnantól, hogy csomagod átadjuk a futárszolgálatnak, nincs ráhatásunk a szállítás idejére. A futárszolgálatok karácsony előtt különösen sok csomagot szállítanak, ezért előfordul, hogy nem tudják tartani a normál 1 munkanapos szállítási határidőt. Ezért kérjük, hogy mielőbb add le karácsonyi rendelésed, hogy biztosan időben elérjen hozzád!

Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk a gyors postázás érdekében: készleten lévő termékek esetén a rendelésed aznap vagy a következő munkanapon átadjuk a futárszolgálatnak. Amennyiben a rendelést karácsonyig nem tudjuk teljesíteni készlethiány vagy egyéb ok miatt, mindenképp felvesszük veled a kapcsolatot.

Rendelésed legkésőbb december 19-én 10 óráig add le, hogy a csomag kiszállítása karácsony előtt megtörténhessen.

Utolsó karácsony előtti feladási nap: december 22., péntek (azonban az aznap feladott csomagokat a GLS már csak december 27-től kézbesíti).

Köszönjük a megértésedet!

Inspirált készülődést és békés ünnepeket kívánunk!


Megjegyzés a karácsony előtti rendelésekhez

A karácsonyi előtti megnövekedett forgalom és beszállítási idők miatt előfordulhat, hogy minden igyekezetünk ellenére elfogy egy-egy termék vagy valamelyik fonal egy-egy színe. Ha nem tudod pontosan milyen mennyiségre lesz szükséged a karácsonyra szánt ajándékok elkészítéséhez azt javasoljuk, hogy rendelj inkább többet, hogy biztosan elég legyen.

A december 1. és 23. között vásárolt fonalakat kivételesen nem a szokásos 30 napon belül, hanem 2024. január 31-éig cseréljük, amennyiben bontatlan, eredeti állapotban, a blokkal vagy számlával együtt hozod vissza hozzánk.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír