A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk

Újdonság: Scheepjes pamut fonalak

Újdonság: Scheepjes pamut fonalak

Kínálatunkat újfajta fonalakkal bővítettük. A holland Scheepjeswol kínálatából kiválasztottuk a legszebb pamutfonalakat, hogy tavaszra-nyárra se maradj kötni- és horgolnivaló nélkül.

A Scheepjeswol 1855 óta működik Hollandiában, és ez az egyetlen fonalgyártó cég az országban, amely kézi kötéshez és horgoláshoz gyárt fonalakat. Kínálatukban természetes alapanyagokból készült fonalak találhatók, legnagyobb favoritjuk a Stone Washed fonal, amit mostantól nálunk is megvásárolhatsz.

Scheepjes fonalaink:

Scheepjes Stone Washed

A Scheepjes Stone Washed 78% pamut tartalmú, olyan puha, mint a merino baby fonalak, ezért nem csak horgolni nagyon jó belőle, hanem kötni is.
A színét nehéz meghatározni: napszítta? kőmosott? márványos? A lényeg, hogy nagyon izgalmas színekben kapható.

Részletek >>

 

 

Scheepjes Linen Soft

Scheepjes Linen Soft, 27% len, 47% pamut tartalmú fonal, 3,5-4 mm-es tűre. A naturális textúrájú len
a könnyű nyári kötött-horgolt holmik kedvelt alapanyaga. Inspiráló színeinek köszönhetően készülhetnek belőle kendők, nyári sálak, felsők, kardigánok.
A fonallal való munkát az Easy Start funkció is segíti, a gombolyag közepéről a szálat egy mozdulattal kihúzhatjuk.

Részletek >>

 

 

Scheepjes Bloom

Scheepjes Bloom, zsinór szövésű, 5 mm-es tűhöz való 100% pamut fonal. Annak ellenére, hogy tiszta pamut, fénye és tapintása inkább a viszkózra hasonlít. Struktúrált kialakításának köszönhetően vastagabb, azaz haladós, mégis könnyed, légies.

Részletek  >>

 

 


 
Scheepjes Coton8

A Cheval Sunny-nál (Catania) eggyel vékonyabb 100% pamutfonal, 2,5 mm-es tűre, kötéshez, horgoláshoz egyaránt remekül használható.

Részletek >>

 

 

 

 

 

 

Scheepjes Catona

A Scheepjes Catona fonalnak 2 különlegessége is van: kis, 25 grammos a kiszerelése és 69 színben kapható. Amigurumihoz, 69-színű takaróhoz, vagy bármihez. Kombinálható a többi 3-as tűhöz való pamutfonalunkkal (Cheval Blanc Sunny, Phil Coton 3).

Részletek  >>

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír