A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Tuti tippek gyerekeknek évkezdésre

Véget ért a nyáriszünet (és a nyár is), de egy új tanév mindig új élményeket rejteget. Szerencsések azok a gyerekek, akiknek anyukája, nagymamája köt, horgol, és saját kezűleg készített ruhában járhatnak vagy játékokkal játszhatnak. Az alábbiakban egy kis inspirációt nyújtunk ahhoz, hogy mivel tudjuk gyerekeinket jó melegen tartani a hideg napokban és mivel tudjuk megörvendeztetni őket a hétköznapokban.

 

Színpompás, puha, meleg sapi

A selyem és pamut tartalmú Scheepjes Secret Garden fonal puha és egyáltalán nem szúr. Ha szorosan kötjük, nagyon jó meleg is lesz a belőle készült sapka. Ehhez a sapkához egy gombolyagnál valamivel több kell, de 3 gombolyagból kijön 2 sapka is.

Ingyenes minta

 

Horgolt cápa tolltartó

Mennyivel izgalmasabb egy cápa szájából húzni elő a ceruzákat és filctollakat, mint egy sima tolltartóból. Egy cipzár, egy kis fehér filc anyag és egy gombolyag 1099 Wolvega színárnyalatú Scheepjes Colour Crafter kell hozzá csupán.

Ingyenes minta

 

Kötött pamutpulcsi lányoknak

Mérettől függően 4-10 gombolyag 100% pamut Phil Coton 3-ból megköthető ez a vidám pulcsi. Ez az a fajta lesz, amelyik együtt nő a gyerekkel. A pamut nagyon hálás, bírja a mosást és mindenfajta strapát, ami a gyerekek természetes "működése" mellett előfordulhat.

Ingyenes minta

 

Meleg, őszi hangulatú sál

Egy gombolyag Phil Cakes fonalból horgolhatunk egy menő sálat, ami puha és meleg is. Nem kell színt váltani, a színek egymást követik a gombolyagban. Kezdők is bátran belevághatnak egy ilyen horgolt vagy kötött sál elkészítésébe, a siker garantált.

Ingyenes minta

 

Szitakötő mintás poncsó

Szitakötő mintás poncsó kislányoknak. A minta egyszerű, de nagyon mutatós és haladós is. Szintén a többszínű Phil Cakes fonalból készülhet. 

Ingyenes minta

 

Világító pokeball kulcstartó

Eljön az az idő, amikor a gyerekeknek saját kulcsuk lesz, mert már egyedül járnak haza az iskolából. Nekik ajánljuk ezt a horgolt, világító kulcstartót. Aki tudja, hogy mi az a pokeball, értékelni fogja ezt a kis csecsebecsét. 

Ingyenes minta

 

Horgolt szivecske alakú kulcstartó

A szív alakú, himzett kulcstartókat pedig a lányoknak ajánljuk. Horgolhatjuk Phil Coton 3 vagy Scheepjes Catona fonalból is.

Ingyenes minta

Tartalomhoz tartozó címkék: hír