A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk

Scheepjes Softun - az örömhorgolás fonala

Scheepjes Softun - az örömhorgolás fonala

A Scheepjes Softfun új nálunk, de olyan, mint egy igazi jó barát. Már az első pillanattól az volt az érzésünk, mintha mindig is ismertük volna egymást, csak eddig nem találkoztunk. Egy igazi alapfonal, amire teljes statégiákat lehet felépíteni. Legyen szó akár takaró projektről, amigurumi horgolásról, pulóverkötésről, a Softfun megbízható társunk lesz az alkotásban.

Kellemes összetételének köszönhetően (60% pamut, 40% akril) puha, lélegző anyagot hoz létre, ami tartós is. Nagy színpalettája (több, mint 30 színben kapható nálunk) lehetővé teszi, hogy minden elképzelésünket megvalósítsuk vele. 

Megnézem a fonalat »»

Softfun Minis Colour Packok

A Softfun kapható 12 minigombolyagot tartalmazó, színharmóniákba rendezett dobozokban is. Ha szeretnéd kipróbálni a fonalat, ez is egy jó választás lehet.

Megnézem »»


Szuper projektek Softfun fonalból

Hatalmas, színes takaró

Türkizek, narancsok, pirosok - ezt a Softun mind remekül tudja. Ennek a csodásan színes, hatszögekből álló takarónak a mintáját megtalálod a Scheepjes Yarn magazin The Colour Issue c. számában. 

Megnézem a magazint »»


Pasztell babatakaró

A Softfun nem csak vibráló színeket tud, hanem pasztelles babatakarót is készíthetünk belőle.

Mintát Scheepjes Yarn magazin Midnight Garden c. részében találsz hozzá »»


Bohém táska

A Softfun rugalmas, strapabíró és nagyon színes, aminek köszönhetően ilyen izgalmas nyári táskát is készíthetsz.

Ingyenes minta »»

Sőt, bőr táskafület is találsz nálunk »»


Kerek, pomponos díszpárna

Csavart és levélmintákat is felvonultató, kerek párna, pomponokkal. Kell ennél több a boldogsághoz? És a részletes minta segítségével új technikákat is tanulhatsz. 


Horgolt nyuszi répával

A Softfun amigurumizáshoz is tökéletes. Vastagabb és nem olyan fényes, mint a mercerizált pamut fonalak. Az állatka puha és tartós lesz.

A nyuszi mintáját megtalálod az Amigurumi Tarka forgatag c. könyvben. »»

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír