A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk

Scheepjes Colour Crafter - a takarókirály

A Colour Crafter egy mindentudó, pihe-puha prémium akril fonal rengeteg színben.

A Colour Crafter egyáltalán nem hasonlít a régről ismert akril fonalakhoz: nincs "műanyagos" érzete, és a modern mikroszálas technológiának köszönhetően nagyon puha, strapabíró, a színei pedig ragyogóan élénkek.

 

Pihe-puha, költséghatékony takarók szuper alapanyaga a Scheepjes Colour Crafter. Az interneten rengeteg gyönyörű takarómintát találunk hozzá, és a Scheepjes is kiadott több mintát is a Colour Crafter fonalhoz. 

A 100 g-os gombolyagokban 300 m fonal rejtőzik. Széles színpalettájának köszönhetően remek színválogatásokat állíthatsz össze belőle. De nem csak takaró készülhet belőle, a Colour Crafter játékok, ruhák, használati tárgyak sokoldalú fonala is.

  • Összetétel: 100% akril
  • Súly: 100g
  • Hossz: 300 méter
  • Javasolt tűméret: 4 mm

 

Minták Scheepjes Colour Crafter fonalhoz

Scheepjes Summer Garden takaró

A Scheepjes saját tervésű horgolásmintája egy virágos keretet idéző horgolt négyzetekből álló takaró. A takaró 15 gombolyag Scheepjes Colour Crafter fonalból is elkészíthető 

Kész takaró mérete: 107x157cm

 

Last Dance on the Beach takaró

Ez a takaró a Scheepjes 2016-os közös horgolásának volt a projektje. Három különböző színösszállításban készíthetjük el a takarót, melynek mérete 115 cm x 150 cm lesz. A blokkok horgolása közben több új technikával is megismerkedhetünk.

A minta angol nyelvű, ingyenesen letölthető a Scheepjes honlapjáról.

 

Colour Study Throw takaró

A Colour Crafter ezt is tudja: geometrikus mintájú takaró, ami nem csak, hogy puha és meleg, de egy modern műalkotásnak is beillik. 

A minta a Scheepjes Magazin 4. számában található

 

Nuts about Squares takaró

Ez is egy Scheepjes által támogatott közös horgolás volt, aminek során egy 130x180 cm-es takarót horgolhatunk Colour Crafter fonalakból.

A minta, sok információval kiegészítve ingyenes letölthető.

 

Colourful rainbow nagyi négyzetes takaró

A klasszikus nagyi négyzetes takaró és nagyon jól néz ki Colour Crafterból. A minta ingyenes, a színeket variálhatjuk tetszésünk szerint vagy követhetjük az angol nyelvű leírás utasításait.

A mintát itt találod

További minták

Nézz körül a ravelry.com-on, ahol rengeteg további mintát találsz!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír