A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk

Scheepjes Cahlista - vastag pamutfonal csodás színekben

Ha vastag pamutfonalra van szükséged, válaszd a Scheepjes Cahlistát! Több szálból sodort, puha, 100% pamut fonal, amiből minden készülhet: ruhanemű, táska, takaró, amigurumi figura.

A Cahlista egy aran vastagságú, nem-mercelizált, 100% pamut fonal. A fonalat a gyártás során kétszer is alávetik egy simító eljárásnak, ami eltávolítja a kósza rostokat, így a fonal különlegesen sima és puha felületű lesz és egyáltalán nem szöszöl.

A Cahlista színei megegyeznek a Scheepjes Maxi Bonbon és a Scheepjes Catona színeivel, így használhatjuk olyan projektekhez is, ahol egyező árnyalatú, de különböző vastagságú fonalakra van szükségünk.

Készülhet belőle bármilyen projekt, amiben puha pamutfonalra van szükséged: takarók, amigurumi figurák, puha, lágyan eső kardigánok, sálak, vagy akár makramézásra is alkalmas lehet.

A Cahlistát a gyakorlott horgolók jobban fogják értékelni, mert kezdőknek nehézséget okozhat, hogy viszonylag könnyű a szálak közé bökni. Ha viszont megtanulunk vele jól bánni, busásan meghálálja.

  • Összetétel: 100% pamut
  • Súly / hossz: 50g / 85m
  • Ajánlott tűméret: 4,5-5 mm


Scheepjes Cahlista Colour Pack

A Scheepjes Cahlista teljes színpalettájából egy-egy 15 grammos gombolyag egy dobozban - ez a Cahlista Colour Pack
Készíthetsz belőle 109 színű takarót vagy kiválaszthatod a tökéletes szinkombinációt a következő projektedhez.

Megnézem
 


Minták Scheepjes Cahlista fonalhoz

YARN 6 - Happy Folk Blanket

Egy igazi színrobbanás és minta-orgia: ez a takaró feldob minden ágyat vagy kanapét, amire rákerül. A Cahlista magabiztosan szolgálja ki az ilyen merész színkombinációkat is.

Megnézem

 

One Step Beyond mozaik mintás takaró

Csak három szín és gazdag textura: vastag, elegáns takarót is horgolhatunk a Cahlistából.

Ingyenes minta

 

Every Bit takaró

Felted Button, a Scheepjes egyik bloggere a Cahlista Colour Pack, vagyis a fonal összes színéből egy-egy 15 grammos mini gombolyagot tartalmazó készlet utolsó centijét is felhasználva egy nagyon vagány, szivárványos takarót horgolt. 

Ingyenes minta

 

Sophie' Universe takaró

A Sophie's Universe egy Scheepjes által támogatott 2015-ös közös horgolás mintája volt. Az ingyenes minta alapján egy nagy méretű, négyzet alakú takaró készíthető el akár Cahlista fonalból is.

Ingyenes minta  

 

Blue Mountain Bag - nyári táska

Egy magyar tervező, Varga Bori alkotta ezt a nyári városnézős, standolós táskát Scheepjes Cahlista fonalból.

Minta

 

Tavaszköszöntő horgolt virágok

Tavaszköszöntő horgolt virágok részletes magyar nyelvű leírással - a Cahlista pamutfonalból könnyedén elkészíthetőek.

Ingyenes minta

 

Amigurumi panda 

A Pandák az Animal Friends of Pica Pau könyvből bújtak elő. Ugyanaz a minta, a nagyobbik Scheepjes Cahlistából készült, a kisebbik Phil Coton 3 pamutfonalból. 

(Készítette: Marácz Edina)


További szín inspirációk

Tartalomhoz tartozó címkék: hír