A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Phildar Phil Looping - a téli mindentudó

Phildar Phil Looping - a téli mindentudó

A Phil Looping egy nagyon jó ár-érték arányú, kedvező tulajdonságokkal rendelkező téli fonal. A közepesnél kicsit vastagabb, 5-6 mm-es tűvel kell kötni, horgolni, az összetétele 80% puha prémium akril és 20% gyapjú.

A gyapjúnak köszönhetően nagyon jó meleg pulóverek, sálak, sapkák, kendők készülhetnek belőle, de ha téli takarót szeretnél, a Looping arra is egy remek választás. Bármilyen mintát, amit egy vékonyabb akril fonallal csinálnál, mint pl. a Scheepjes Colour Crafter, téli változatban bátran megcsinálhatod Loopingból is. Hat-nyolc gombolyagból már készíthetsz egy ölelő téli plédet.

Egy női pulóverhez 5 gombolyag elég, egy sapkához egy kell, sálhoz kettő-három. Az alábbiákban adunk pár tippet, hogy mit készíthetsz Phil Loopingból. 


Oversize pulóver

A Loopingból készült pulóverek igazán mutatósak és melegek lesznek. Akár egy oversize pulcsit is köthetsz belőle, amiben tuti nem fogsz majd fázni a hidegebb napokon. Ehhez a modellhez 350-500 gramm fonal kell, tehát 4 gombolyagból meg is van.

Fotó »»
Minta »»
Phil Looping fonal »»

 

 

 


Rókás, szuperszínes sál

Bypollevie évek óta nagy kedvencünk, minden munkája tele van élettel, vibrálással, színekkel. Ebből a rókamintás kendőből is látszik, hogy a Looping ezt az élénk színvilágot is nagyon jól hozza. 

Minta »»
Phil Looping fonal »»

 

 

 


Stóla nagyinégyzetekből

A kör négyszögesítésével készülő nagyinégyzetekből horgolhatsz egy hatalmas stólát, amit kabát helyett vagy kabát felett is hordhatsz. Néhány bojt a szélekre, és tökéletes lesz a téli szetted. 

Ha pár négyzettel többet horgolsz, akár takaró is lehet belőle. 

Minta »»
Phil Looping fonal »»

 

 


Körsál egy gombolyagból

Egy kötött körsál már akár egy gombolyagból is kijön. Változatos mintával készül, egy kis csillogós Lana Grossa Brillinóval is meg lehet bolondítani. 

Minta »»
Phil Looping fonal »»

 

 

 

 

 


Horgolt nagykendő

Nem kell, hogy minden színes legyen... Ez a hatalmas, meleg kendő mindössze három gombolyag Loopingból készül, kedvenc okkersárga Colza színünkből. A játékos bojtok szépen kiegészítik a kendő gazdag struktúráját.

Minta »»
Phil Looping fonal »»

 

 

 


Egyujjas kesztyű

Ilyen boldog leszel, ha kötsz Loopingból egy pár egyujjas kesztyűt! És egy finn szót is fogsz tanulni: a kesztyű neve ugyanis Onni, ami annyit jelent, hogy boldogság. Az egy pár kesztyűhöz nem is fogy el az egész gombolyag. 

Minta »»
Phil Looping fonal »»
 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír