A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Megérkezett a Phildar 2017/18-as őszi-téli kollekciója

A Phildar 2017/18-as újdonságai között a tiszta merino gyapjú rajongói és pihe-puha prémium akril fonalak kedvelői is találnak majd magunknak új kedvenceket.

 

Phil Otello

A PHIL OTELLO egy nagyon finom, nagyon puha, tiszta merino gyapjú fonal. Gyönyörű színátmeneteinek köszönhetően az elkészült darabok finoman csíkosak lesznek, egyszálú, változó szálvastagsága izgalmas, rusztikus struktúrákat hoz létre. 
Élénk és pasztell színekben egyaránt kapható. Színes, meleg őszi-téli ruhadarabok készülhetnek belőle.

 • Összetétel: 100% merino gyapjú
 • Hossz/súly: 163m/50g
 • Ajánlott tűméret: 3,5 mm

Részletek  >>

 

Phil Amboise

Az 1001fonal bolt választékában nem dominálnak az effekt fonalak, de ennek nem tudtunk ellenállni. :) A PHIL AMBOISE egy fésült gyapjút tartalmazó nagyon puha, nagyon meleg, szőrös hatású fonal. Készülhetnek belőle elegáns, trendi ruhaneműk és kiegészítők. Öt színben kapható.

 

 • Összetétel: 35% fésült gyapjú, 34% poliamid, 31% akril
 • Kiszerelés: 60 m / 50 g
 • Ajánlott tűméret: 8 mm

Részletek  >>

 

Phil Caresse

A PHIL CARESSE a puhaságával ejtett rabul bennünket. A nevében is benne van a lényege: a caresse franciából magyarra fordítva azt jelenti, hogy cirógatás, simogatás. 
A Caresse ezen túl nagyon hálás és stapabíró is, prémium akrilból és poliamidból készült. Babáknak, gyapjú helyettesítésére, melegebb őszi-téli ruhadarabokhoz ideális. Egymással harmonizáló színei a skandináv izlésvilágot tükrözik.

Összetétel: 51% akril - 49% poliamid
Kiszerelés: 50 g = 146 méter
Javasolt tűméret: 4 mm

Részletek  >>
 

Phil Bamboo

A PHIL BAMBOO alapanyaga a strapabíró bambusz, amely selymes és ragyogó fényt is ad a fonalnak. Ajánljuk sapkák, sálak készítéséhez azoknak, akik gyapjú nélküli fonalat keresnek. A Bamboo egymást kiegészítő színekkel operáló szükrés és élénk színpalettája vitaminként fog hatni a kreativitásodra. 

Összetétel: 66% bambusz viszkóz, 34% poliamid
Kiszerelés: 48 m / 50 g
Ajánlott tűméret: 7 mm

Részletek  >>

 

 

Phil Marinos 3,5 és 6

A PHIL MERINOS 3,5 és 6 igazi téli jolly jokerek a gyapjú fonalak kedvelői számára. Tiszta merinoi gyapjúból készülnek Olaszországban a franciáktól megszokott elegáns színekben. Téli kiegészítők, sapkák, sálak vagy pulóverek remek alapanyaga. 
Két féle vastagságban kapható ugyanazokban a színekben.

 • Összetétel: 100% merinoi gyapjú

Phil Merinos 3,5:

 • Kiszerelés: 130 m / 50 g
 • Ajánlott tűméret: 3,5 mm

Phil Merinos 6:

 • Kiszerelés: 78 m / 50 g
 • Ajánlott tűméret: 6 mm

Phil Merinos 3,5  >>
Phil Merinos 6  >>

Tartalomhoz tartozó címkék: hír