A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Making Soft Dolls kézműves könyv

Ár:
10.990 Ft

Vajon miért ilyen egyszerűek a Waldorf-babák arcvonásai? Mi az, ami a babákban megragadja a gyerekek és felnőttek fantáziáját világszerte? Ez a könyv választ ad ezekre a kérdésekre.

Elérhetőség: 3 db raktáron
Gyártó: David and Charles
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Vajon miért ilyen egyszerűek a Waldorf-babák arcvonásai? Mi az, ami a babákban megragadja a gyerekek és felnőttek fantáziáját világszerte? Ez a könyv választ ad ezekre a kérdésekre, és rávilágít a babák terápiás célokra használt erejére, felismerve, hogy a puha babák nem csak a gyerekeknek valók. A legegyszerűbb rongybabától az összetettebb karakterekig ez a könyv világos utasításokat, útmutatót ad az anyagok beszerzéséhez és a már meglévő anyagok újrahasznosításához. Ezek a babák könnyen elkészíthetők, és tökéletes ajándékot jelentenek, amelyet generációkon át szeretni fognak.

A könyvben Philipp Reubke, a Nemzetközi Steiner/Waldorf Kisgyermeknevelési Szövetség (IASWECE) tanácstagjának előszava is szerepel, aki elmagyarázza, miért fontos, hogy a Waldorf-babáknak egyszerű, nyitott arcuk legyen, ami inspirálja a fantáziadús játékot.

***

Why do Waldorf dolls have such simple facial features? What is it about dolls that captures the imagination of children and adults around the world? This book answers these questions and highlights the power of dolls when used for therapeutic purposes, recognizing that soft dolls aren’t just for children. From the simplest rag doll to more complex characters, this book gives clear instructions, a guide to buying your materials and upcycling materials you already own. These dolls are easy to make and are a perfect present that will be loved for generations.

Included is a foreward by Philipp Reubke, Council member of the International Association for Steiner/Waldorf Early Childhood Education (IASWECE) who explains why it is important for Waldorf dolls to have simple, open faces to inspire imaginative play.

Release date: 2020
Pages: 128
Finish: Paperback
Dimensions: 200 × 250 mm

Angol nyelven

Nyelv angol

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Kimagasló minőségű 100% gyapjú összetételű filcanyag 90 színben.
350 Ft