A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk

Legjobban ajánljuk ​...Takaróhoz

Egy kézzel kötött vagy horgolt takaró nagyon fel tudja dobni a nappalit vagy a hálót, és hideg estéken betakarózni is jól esik vele. Mivel viszonylag nagy mennyiségű fonal kell hozzá, az elkészítése pedig annál tovább tart, minél vékonyabb a fonal, érdemesebb olyat választani, ami közepes vastagságú. 
Babáknak jó ajándék lehet egy babatakaró, és mivel az viszonylag kisebb, választhatunk tiszta gyapjú fonalat is.
Az utóbbi időben nagy divat lett az extra vastag fonalból kézzel kötött takaró, erre is van megoldásunk. 

Summer in Swanage takaró Scheepjes Colour Crafter fonalból

Babatakaró:

  • Lana Grossa Cool Wool Big: Közepes vastagságú tiszta merinógyapjú fonal. Téli sapkát, sálat, ruhaneműt készíthetünk belőle. Ajánljuk gyerekholmikhoz is.
  • Scheepjes Cahlista: aran vastagságú, nem-mercelizált, 100% pamut fonal. A fonalat a gyártás során kétszer is alávetik egy simító eljárásnak, ami eltávolítja a kósza rostokat, így a fonal különlegesen sima és puha felületű lesz, és egyáltalán nem szöszöl.
  • Lana Grossa Gomitolo-sorozat (Maya, Versione, Tosca): Két éve töretlen népszerűségnek örvenedenek a Gomitolo sorozat óriásgombolyagjai. A 200 grammos gombolyagokban 700 méter fonal rejlik, ami elég egy sál-sapka szett elkészítésére, 2 gombolyagból pedig már pulóvert vagy kardigánt is köthetünk.
  • Scheepjes Softfun (nyárra): Puha, lélegző pamutból és strapabíró, könnyű akrilból készül. Közepes vastagságú (DK), 3,4-4 mm-es tű kell hozzá. Mosógépben is mosható. És rengeteg csodálatos színben kapható..

Takaró:

  • Scheepjes Colour Crafter: A Crafter egy prémium akril fonal hatalmas színpalettával. Sok stapabíró, színpomás takaró készül belőle.
  • Scheepjes Stone Washed: A Stone Washed egyik legkedveltebb fonalunk. Magas a pamuttartalma, mégis puha és meleg. “Kőmosott” színjátéka pedig izgalmassá teszi a belőle készült darabokat. 
  • Scheepjes Stone Washed XL: Napszítta? Kőmosott? Márványos? Nehéz megtalálni a megfelelő szót rá, de a lényeg: izgalmas színhatású pamut keverékfonal, a méltán népszerű vékonyabb Stona Washed nagytestvére.
  • Scheepjes Softfun: Puha, lélegző pamutból és strapabíró, könnyű akrilból készül. Közepes vastagságú (DK), 3,4-4 mm-es tű kell hozzá. Mosógépben is mosható. És rengeteg csodálatos színben kapható.
  • Lana Grossa Elastico: Egy igazi klasszikus tavaszi-nyári fonal: a szorosan sodort pamutszálba 4% elasztánt kevernek, aminek köszönhetően a belőle készült holmik hordozzák a pamut minden előnyös tulajdonságát, és a drapéria gyönyörű kötésképű, szép esésű lesz.

Extra vastag takaró:

  • Phil Express: Az Express a legvastagabb hagyományos értelemben vett fonalunk. Nagyon meleg, puha, látványos darabok alapanyaga, legyen az takaró vagy díszpárna.
Tartalomhoz tartozó címkék: hír