A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk

Lana Grossa Ecopuno - a mindenévszakos csodafonal

Lana Grossa Ecopuno - a mindenévszakos csodafonal

Lehet tél, nyár, eső vagy sár... a Lana Grossa Ecopuno fonalból készült kardigán, pulóver vagy kendő biztos a kedvenced lesz.

 

Szerintünk két fajta ember él a világon: az Ecopuno rajongó és aki még sosem próbálta. Annyira imádjuk ezt a fonalat, hogy szeretnénk egy kicsit áradozni róla. És mutatunk néhány modellt is, ami Ecopunóból készült.

Az Ecopuno egyik csábereje abban rejlik, hogy teljesen természetes anyagokból készült: 72% pamut, 17% merinógyapjú, 11% alpaka adja a finom puha szál összetételét. Ennek köszönhetően minden évszakban prímán hordható, főleg az olyan időkben, amik mostanság járnak, hogy egy napon belül akár 3 évszak időjárására is fel kell készülnünk. 

Ha lazán kötjük, szöszös vékony szála miatt egy légies textúrát kapunk. Ha szorosan dolgozunk vele, akkor egy vastagabb, melegebb szövetet kapunk, gyönyörű kötésképpel. A színpalettája is zseniális, csodás élénk és pasztell színek között válogathatunk.

Az Ecopuno meghorgolja vagy megköti magát, szokták mondani a vásárlóink, különleges élmény dolgozni vele, puha, de van tartása, és ha már van akkora, hogy egy kis takarónyi darab, akkor az a nap ünnepi pillanata, amikor ölbevesszük és folytatjuk. 

Az Ecopuno egy tökéletes kardigánfonal, könnyű, csinos, természetes, nem leszünk benne pufik, és rendkívül jó dolgozni vele. Zseniális kendőket is köthetünk vagy horgolhatunk belőle.

Lana Grossa Ecopuno fonalból készült modellek

Ezt a kardigánt nagyon sokan készítették már el, az egyik legnépszerűbb minta Lana Grossa Ecopuno fonalból. A Kukka kardigán remek nyári kiegészítő, egy könnyű kis kardigán hűvös nyári estékre. Mérettől függően 5-7 gombolyagra lesz szükséged hozzá.

Mindkét kardigánhoz való fonal ráadásul most akciósan kapható!

(A mintát a képre kattinva is megtalálod.)


Ehhez a rövid ujjú kardigánhoz a fonalcsomag mellé magyar nyelvű mintát is adunk. Mérettől függyően 6-9 gombolyagra lesz szükséged az elkészítéséhez.

Fonalcsomag magyar nyelvű mintával »»


Különböző vastagságú csíkokból készült, rövidített sorokkal formázott kendő, melyet az olasz utak szerteágazó irányai és a fagyispultok színei ihlettek. Igazi nyári projekt, akár bevállalós kezdőknek is.

(A mintát a képre kattinva is megtalálod.)


Hét gombolyag Ecopuno fonal kellett ehhez az kissé oversize, felülről egyben kötött karidgánhoz, amely az egyik kedvenc színünkből, Petrolból készült.

(A mintát a képre kattinva is megtalálod.)


Nagyon vidám oversize csíkos pulcsit is köthetsz Ecopunóból. Hét gombolyag, hat különböző szín. És ahogy a mellékelt ábra mutatja, bátran játszhatsz a színekkel, az Ecopuno színpalettáján találsz nagyon klassz élénk színeket.

(A mintát a képre kattinva is megtalálod.)


Egy közös horgolás ingyenes mintája ez a kendő, a különböző színű blokkok más-más mintával készülnek. Ezt a példányt kolléganőnk, Viki horgolta tavaly tavasszal, azóta is folyamatosan hordja, télen-nyáron ebben jár. 

(A mintát a képre kattinva is megtalálod.)

Tartalomhoz tartozó címkék: hír