A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk

Kötött és horgolt kiegészítők – használjuk ki, hogy divatos!

A kötött és horgolt holmik újra megjelentek a divatban, egyre több és több ruhával, valamint kiegészítővel találkozhatunk. Ezek jó részét akkor is el tudjuk készíteni, ha csak közepesre értékelnénk a tudásunkat a kötésben vagy a horgolásban, hiszen nem különösebben bonyolultak, ellenben nagyon látványosak tudnak lenni. Ha tehát érzünk magunkban némi kreativitást, illetve vállalkozó szellemet, vegyük elő a fonalakat (vagy töltsük fel a készletet új, látványos darabokkal), nézzük ki a megfelelő mintát, és vágjunk bele!
 

De mit is érdemes horgolni, ha fel akarjuk dobni a megjelenésünket?

 

1. Táskát. Tudjuk, hogy egy nőnek soha nem lehet elég táskája. Ha abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy jártasak vagyunk a kézimunkázás különböző műfajaiban, magunknak is készíthetünk divatos, kötött vagy horgolt táskát, természetesen az egyéni ízlésünknek és igényeinknek megfelelően.

2. Ékszereket. A horgolt ékszerek is éppen virágkorukat élik, nem is gondolnánk, mennyi gyönyörű darabot készíthetünk! Karkötőket, fülbevalókat, egyedi és különleges nyakláncokat, de akár nem szokványos ékszereket is, mint a lábdísz. Nagyon szép mintákkal lehet találkozni, és csillogó szálú fonalakkal, horgolócérnákkal még szebbé tehetjük az ékszereket!

Fotó

3. Övet. Egy stílusos, horgolt öv csodásan fel tudja dobni a legegyszerűbb ruhát is – sőt, ami azt illeti, éppen az egyszerű, dísztelen ruhákon mutatnak a legjobban ezek a szép, lehetőleg kontrasztos színből készült övek. A mintákkal, fazonokkal bátran lehet kísérletezni!
4. Szandált. Igazán mutatós tud lenni egy egyedi, horgolt szandál vagy papucs. Szerencsére ezeket magunknak is elkészíthetjük, ugyanis a legtöbb hobbiboltban kaphatók hozzá talpak, amikre rá tudjuk horgolni a többi részt. 
5. Hajpánt. Ha magunk is küzdünk néha a zavaró, arcba lógó tincsekkel, egy szép, horgolt vagy kötött hajpánt megoldás lehet a problémánkra, és még stílusosak is lehetünk. Lehet mintás kötött, vagy lyukacsos, horgolt, a lényeg, hogy egyéni ízlésünket tükrözze.
Tartalomhoz tartozó címkék: hír