A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk

Minden könyv mellé ajándék fonal az Ünnepi Könyvhét alkalmából!

Június elején zajlik a könyvek hazai legnagyobb fesztiválja, az Ünnepi Könyvhét. Ezalkalomból az 1001fonal is könyvünnepet rendez: június 10-éig minden megvásárolt könyv mellé fonalat adunk ajándékba. 

A 3000 Ft alatti értékű könyvek mellé 2 gombolyag PÓLÓ bonbont (amely 5-5 méter PÓLÓ fonalat tartalmaz, és készíthetsz belőle karkötőt, nyakláncot, övet, bármi kisebb kiegészítőt), a 3000 Ft-nál magasabb értékű könyvek mellé pedig egy gombolyag Phildar Opera vagy Cheval Blanc Celeste fonalat adunk ajándékba. Ha több könyvet vásárolsz, minden könyv mellé az értékének megfelelő ajándékot kapod. :)

Az akció 2015 június 6-10. között érvényes, az 1001fonal budapesti üzletében történő vásárlásra vagy www.1001fonal.hu webboltban leadott rendelésekre. Webes rendelésnél kérjük a megjegyzés rovatba írd be rendelés leadásakor, mely fonalat mely színben kéred.

  • Az ajándék készpénzre vagy más termékre nem váltható.
  • Az akció csak a jelenleg készleten lévő könyvekre vonatkozik. Mivel a készletkijelzés webboltunkban nem minden esetben naprakész, készlethiány esetén másik hasonló könyvet ajánlunk, vagy a terméket töröljük a rendelésből, a vevő választása szerint. Megértésed köszönjük!

Jó válogatást!

A mi kedvenc köteteink:

Tartalomhoz tartozó címkék: hír