A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Makramé könyvek

Rendezés:
Hozz fényt a sötét éjszakákba ezzel a makramé lámpa DIY készlettel.
12.500 Ft

Ebben a könyvben Terri Watson textilművész osztja meg módszerét a kortárs csomózott makramé vásznak készítéséhez, mindössze néhány egyszerű csomó felhasználásával.

9.500 Ft

Fedezd fel, hogyan készíthetsz fantasztikus, fonalból szőtt mandalákat ennek a könyvnek a segítségével!

9.990 Ft

Átfogó útmutató több mint 30 körszövési technikához, amelyek tökéletesen alkalmasak egyedi és modern lakberendezési tárgyak készítéséhez.

9.500 Ft

Mia Boyle textilművész vezet be minket a reneszánszát élő makramézásba, könyvéből megtanulhatunk néhány nagyon bájos és dekoratív lakásdekor elkészítésének módját.

10.500 Ft

Statement Macramé: Create Stunning Large-Scale Wall Art, Headboards, Backdrops and Plant Hangers with Step-by-Step Tutorials

10.500 Ft

Ebből a könyvből megismerkedhetsz a makramézás legújabb irányvonalával, a macraweave-vel, vagyis a makramé és a szövés csodálatos találkozásával.

7.990 Ft

Ez a gyönyörűen kivitelezett könyv bevezet a makramézás már-már elfeledett, de reneszánszát élő világába. Megtanulhatod belőle az alap csomózási technikákat és 24 projekten keresztül végigvezet az egyszerűbb projektektől kezdve a bonyolultabbakig.

7.500 Ft