A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Könyvajánló - Horgolt virágok lépésről lépésre

Könyvajánló - Horgolt virágok lépésről lépésre

 

Tanya Shliazhko: 

Horgolt virágok lépésről lépésre

Ez egy terápiás könyv. Teljesen másodlagos, hogy kezdő horgolók első mintagyűjteménye is lehet, mert ez a gyógyító horgolás könyve. És egy horgolt botanikus könyv is egyben: kis horgoltnövény-határozó. 

Azokra. a napokra készült, amikor semmi nem sikerül, nem csak a nagy dolgok nem, de még az apróságokban sincs haladás. Tanya könyvével meg lehet menteni a napot, csak 20 perc elalvás előtt, egy vékony pamutszál (mint a Scheepjes Catona vagy a Phil Coton 3), és lesz egy gerberánk, vagy cseresznyevirágunk, vagy fukszia, vagy japánbirs, bármi! És ráérünk majd a következő na-pon eldönteni, hogy mi legyen vele, de az a legvalószínűbb, hogy horgolunk hozzá még párat, és az már nyaklánc, karkötő, bross, virágfűzér.

Az egyik legnépszerűbb könyvünk, aki kézbeveszi az üzletben, megveszi, mert azonnal lesz ötlete, mire tudná használni a virágokat, és annyira követhetőek a fotós leírások, hogy ránézésre is azonnal érthető. 

Cser Kiadó
2015. 
112 oldal
3995,– Ft.

Kosárba

Tartalomhoz tartozó címkék: hír