A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Karácsonyi rendelési határidők és szállítás

Karácsonyi rendelési határidők és szállítás

Amennyiben karácsony előtt szeretnéd megkapni csomagodat, kérjük az alábbi határidőket vedd figyelembe. 

Ünnepi nyitvatartás

Dec. 24-26-ig: zárva
Dec. 27-30-ig: 10-18-ig
Dec. 31-től jan. 2-ig: zárva
Jan. 5-6. leltár miatt zárva

Karácsonyi rendelési határidők

Amennyiben karácsony előtt szeretnéd megkapni csomagodat, kérjük az alábbi határidőket vedd figyelembe. Felhívjuk figyelmed, hogy a kiszállításra garanciát nem tudunk vállalni, hiszen onnantól, hogy csomagod átadjuk a futárszolgálatnak, nincs ráhatásunk a szállítás idejére. A futárszolgálatok karácsony előtt különösen sok csomagot szállítanak, ezért előfordul, hogy nem tudják tartani a normál 1 munkanapos szállítási határidőt. Ezért kérjük, hogy mielőbb add le karácsonyi rendelésed, hogy biztosan időben elérjen hozzád!

Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk a gyors postázás érdekében: készleten lévő termékek esetén a rendelésed aznap vagy a következő munkanapon átadjuk a futárszolgálatnak. Amennyiben a rendelést karácsonyig nem tudjuk teljesíteni készlethiány vagy egyéb ok miatt, mindenképp felvesszük veled a kapcsolatot.

Rendelésed legkésőbb december 20-án 10 óráig add le, hogy a csomag kiszállítása karácsony előtt megtörténhessen.

Utolsó karácsony előtti feladási nap: december 23., csütörtök (azonban az aznap feladott csomagokat a GLS már csak december 27-től kézbesíti).

A két ünnep közötti nyitvatartási napok:

Dec. 24-től dec. 26-ig: zárva

Dec. 27-30-ig: 10-18-ig

Dec. 31-től jan. 2-ig: zárva

Január 5-6-án leltár miatt zárva leszünk, így rendeléseket sem tudunk feladni.

Köszönjük a megértésedet!

 

Megjegyzés a karácsony előtti rendelésekhez

A karácsonyi előtti megnövekedett forgalom és beszállítási idők miatt előfordulhat, hogy minden igyekezetünk ellenére elfogy egy-egy termék vagy valamelyik fonal egy-egy színe. Ha nem tudod pontosan milyen mennyiségre lesz szükséged a karácsonyra szánt ajándékok elkészítéséhez azt javasoljuk, hogy rendelj inkább többet, hogy biztosan elég legyen.

A december 1. és 23. között vásárolt fonalakat kivételesen nem a szokásos 30 napon belül, hanem 2022. január 31-éig cseréljük, amennyiben bontatlan, eredeti állapotban, a blokkal vagy számlával együtt hozod vissza hozzánk.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír