A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Intemperies Verna Mystery CAL kendő közös horgolás fonalcsomag

Ár:
14.900 Ft

Intemperies Verna, avagy szeszélyes tavasz közös kendő horgoláshoz fonal csomag meglepetéssel

Elérhetőség: Nincs raktáron
Gyártó: 1001fonal
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Színkód: Corydalis

Leírás és Paraméterek

A nagy sikerű Mitra-kendő után íme a következő mystery CAL közös horgolás, melyhez szintén kolléganőnk, Viki tervezte a mintát.

Intemperies Verna…   A szeszélyes tavasz…

A gyönyörű és könnyű, mégis meleg Lana Grossa Ecopuno fonalból készítünk együtt egy hosszú, elnyújtott kendő-sálat, február 20-án kezdjük, és a tavaszi Nap-éj egyenlőségre készen is leszünk!


De ezek sem egyformák ám: 

  •  Intemperies Verna ~ Corydalis 

Négy gombolyag Lana Grossa Ecopuno fonal meglepetés színösszeállításban a fehér keltike színvilágát idézve

Ismeritek azt a fehér és rózsaszín, illatos virágot, amivel márciusban tele lesz az erdő alja? Odvas keltike, amíg nincs lomb, addig szőnyegként terül el az avarban. A fehér színű keltikét idézzük meg ebben a változatban. 

  • Intemperies Verna ~ Viola

Négy gombolyag Lana Grossa Ecopuno fonal meglepetés színösszeállításban az ibolya színvilágát idézve

A cukorkaillatú ibolya miatt horgolunk finom lila színeket használva.

  • Intemperies Verna ~ Eranthys 

Négy gombolyag Lana Grossa Ecopuno fonal meglepetés színösszeállításban a sárga téltetemető színvilágát idézve

A harsány Téltemető virág kendője. 


Tehát négy gombolyag alpaka-gyapjú-pamut fonal, egy kézzel készült meglepetés, és négy hét ráérős horgolás együtt. Kezdők is bátran belevághatnak, a minta egyszerű, de szórakoztató lesz.

Rendeld meg a csomagot, és lépj be az Intemperies Verna facebook csoportba (ugye, hogy olyan mint egy varázsige?!).  A mintát itt tesszük közzé hétről-hétre, ingyenesen. 

Te melyik meglepetés színösszeállítást választod?


Vélemények az előző mystery CAL-ról, a Mitra-kendő közös horgolásról

Nos, nekem ez az első ilyen kihívás, vagy közös horgolás, de kimondhatatlanul élveztem. Az egészet, a meglepi színeket, a meglepi mintát, és mindennap nagyon vártam, hogy mi lesz a feladat. Én azon izgultam, hogy hogy lesz időm, de sikerült eddig. Szóval hajrá Viki, csak így tovább. Jah, és az is nagyon szimpi, hogy a horgolás gyönyörűségét és szabadságát hirdeted. Szóval kösziiiii!!!
Mária

Én is nagyon élvezem, hogy napról-napra jön a minta, együtt haladunk, és gyönyörű a kendő. Maximálisan elégedett vagyok, ha lesz még ilyen, egészen biztosan csatlakozom! És az is biztos, hogy rendelni fogok még Mitrához fonalakat, csak nehéz lesz választani a rengeteg szebbnél szebb szín közül. Eddig inkább amigurumikat horgoltam, de azt hiszem, átnyergelek.
Zsuzsa

Kezdő horgolóként az első ilyen kihívásom. Lassan megy többször bontottam és a 4. napi minta befejezése után újra kezdtem. Azóta haladok, sokat tanulok és nagyon tetszik. A héten szeretném befejezni.
Katalin

Nagyon élvezem, legyen máskor is ilyen! Én annak is örültem, hogy nem nekem kellett fonalat és színt választanom. Ez a Whirl szuper fonal, eddig csak nézegettem, végre ki is próbáltam, és a minta is szuper. Eddig azt hittem, hogy a kendő csak háromszög lehet.
Klára

Nagyon élvezem a közös horgolást. Figyelem, hogy kinek hogy alakul. Együtt izgulok a kérdezőkkel, hogy jó lesz-e így, hogyan is csináljuk. Imádom, hogy szabadon lehet horgolni. Meg van a minta, de nincs kötöttség, előírás. Alakul, ahogy alakul. Olyan, mint az Élet. Beletesszük a legjobbat amit tudunk és utána formálódik magától. Kibomlik, mint egy szép történet. Én is azt kérem, hogy legyen még ilyen!
Andrea

Nekem is nagyon tetszik, az egész... a meglepetés szín, a minta, ahogy látom a többiekét is. Minden nap izgatottan kukkantok be a csoportba többször is. A minta változatos, sokat tanultam belőle. Többször megálltam és azon gondolkodtam, hogy bontok és újrakezdem, mert valami nem stimmel, de aztán úgy döntöttem mégsem bontom, meglátjuk, hogy így mi lesz, egyszer legalább ezt is kipróbálom. 
Krisztina


Bővebben az Ecopuno fonalról

Egy igazi mindentudó: minden évszakra ajánljuk a Lana Grossa Ecopuno fonalát, amely teljesen természetes összetételének köszönhetően kiválóan alkalmas tavaszi és őszi felsők, kendő, sapkák készítésére. Csodálatosan puha, vékony szálú, magas minőségű fonal.

Ha lazán kötjük, szöszös vékony szála miatt egy légies textúrát kapunk. Ha szorosan dolgozunk vele, akkor egy vastagabb, melegebb szövetet kapunk, gyönyörű kötésképpel. A színpalettája is zseniális, csodás élénk és pasztell színek között válogathatunk.

Az Ecopuno meghorgolja vagy megköti magát, szokták mondani a vásárlóink, különleges élmény dolgozni vele, puha, de van tartása, és ha már van akkora, hogy egy kis takarónyi darab, akkor az a nap ünnepi pillanata, amikor ölbevesszük és folytatjuk. 

Kezelés mosógépben mosható (gyapjú esetén gyapjúprogramon)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!