A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk

Hímző vásznak

Három féle kitűnő minőségű és pontosan, szabályosan szőtt hímzővásznat találsz az 1001-ben, a szabályos szövés és szép felület garantálja, hogy élvezetes lesz dolgozni rajta, és olyan lesz már a legelső munkád is, amivel elégedett leszel. 

1. Keresztszemes hímzéshez elsősorban az Ayda vásznat ajánljuk, most hófehér, törtfehér és natúr színben kapható, mérnökien pontos “rácsozással” a tökéletes keresztöltések készítéséhez.

2. Bármilyen hímzőöltéshez tökéletes a Maria vászon, ami most négyféle színben érhető el: hófehér, törtfehér, krém és homokszínben. Sűrű, ránézésre nem rácsos, mint az Ayda, de mégis jól számolható, pontosan hímezhető vastag pamutvászon. Az osztrák Eugen Übelhör textilgyár a Maria vásznat 30 színben gyártja, nagyon kíváncsiak vagyunk, milyen színű alapokra szeretnél hímezni, mondd el nekünk, hogy bővíthessük a színválasztékot, a modern hímzés is használ színes alapokat, de a tradicionális japán sashiko technika is mély, sötét alapszínre készül. 

3. Szabályosan szőtt lenvászon: natúr, törtfehér és hófehér színben. Rusztikus vászon, a virágos, botanikus hímzések tökéletes alapja, és a rusztikusság ellenére szabályosan szőtt, ami könnyűvé teszi a munkát, és nagyon szép végeredményt garantál. 

+1. A már jól ismert 1001-es gyapjúfilc. Apró hímzésmunkák tökéletes alapja, rengeteg árnyalatban. 

Rendezés:

Übelhör Ayda hímzővászon keresztszemes hímzéshez (33)

100% mercerizált pamut hímzővászon (kongré) keresztszemes hímzéshez
1.690 Ft

Übelhör Maria hímzővászon

Mercerizált, aloe verával kezelt pamut és modal hímzővászon
3.290 Ft