A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Kötőgép

Szeretnél kézzel készített holmikat, de nincs időd vagy türelmed napokig, hetekig készíteni egy-egy projektet? Nem tudsz kötni, mégis szeretnél saját kötött ruhákat, lakberendezési tárgyakat vagy egyéb kiegészítőket? Akkor az Addi kötőgépeit neked találták ki!

Az Addi kézi kötőgépeivel könnyedén készíthetsz ruhadarabokat, sapkát, sálat, kesztyűt, pulóvert. Lakberendezési tárgyak kötésére is tökéletesen alkalmas, legyen szó akár díszpárnáról, szőnyegről vagy lámpabúráról. Mivel nem kell tudnod kötni hozzá, itt tényleg csak a fantázia és a kísérletező kedv szab határt az alkotásnak. 

A kötőgépeket kézzel kell kell tekerni, a fogak mérete és kiosztása fix, tehát nem változtatható. Ha sűrű textúrát szeretnél, akkor 5,5-6 mm-es tűhöz való fonalat használj hozzá, ha például egy laza nyári felsőt, akkor 4 mm-es tűhöz való fonallal is dolgozhatsz. A kötőgépekkel lehet körben kötni, akkor egy csövet kapunk, és lehet ide-oda kötni, akkor az eredmény egy lapos, négyzet alakú darab lesz, ami lehet bármilyen hosszú, de a szélességét a kötőgép mérete szabja meg. 

Az Addi Express kötőgépek két méretben kaphatók: a kisebb Addi Express Professionalnak 22 foga van, az elkészült körben kötött darab körfogata kb. 8 cm lesz. Ezen készíthetsz gyereksálat, kesztyűket, zoknikat, vagy akár nagyobb ruhadarabokat, takarókat is, de akkor többet kell majd összevarrnod.

A nagyobb, Kingsize kötőgépnek 46 foga van, az elkészült darab körfogata 50-55 cm lesz, tehát ezen tudsz felnőtt sapkát a legegyszerűbben kötni. Készíthetsz körsálakat, részekből összeállított pulóvereket, szoknyákat, és mindenféle lakberendezési holmit is. 

Rendezés:
Négy kerek kötőkeret egy szettben, segédtűvel. Sapkáktól a lábszármelegítőig sokminden készülhet rajta, egyszerűen!
6.990 Ft
Két végű segédtű, mellyel gyerekjáték a szemek átemelése, felszedése.
2.690 Ft
Az Addi Express Kingsize kötőgéppel köthetünk felnőtt sapkákat, sálakat, patchwork szerűen összeállított ruhaneműt, takarókat is.
59.900 Ft
Ezzel a kötőgéppel könnyűszerrel készíthetünk kis átmérőjű kötött holmit vagy egyenes darabokat, amelyeket azután patchwork szerűen összeállíthatunk. A kötés egy kézi tekerő mozgatásával történik.
39.900 Ft