A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk

Lana Grossa Ecopuno, az örök szerelem

Az Ecopuno nem fonal. 

Az Ecopuno egy fogalom. 

Ahogyan fogalom a különlegesség, a kifinomultság, a könnyedség, a kényelem, a fényűzés, és végső soron a kézzel kötött kardigán is fogalom, nem pedig egyszerű tárgy csupán. 

Hosszú évek óta fogadja a boltba belépőket az Ecopuno polc, megingathatatlan darabja a mindig megújuló készletünknek, annyira 1001-es fonal, hogy nem is tudjuk elképzelni magunkat nélküle. És ennek nincs más oka, mint az, hogy számtalanszor bizonyított, kifogástalan tulajdonságaival, és azzal a különlegességével, hogy 50 grammban van 215 méter, és mégis 4-es tűvel köthető, horgolható, egy varázslatos szál, ami könnyű és mégsem vékony. 

Bővebben a fonalról »»

Azt szoktuk mondani, kétféle 1001-es vásárló létezik, aki használta már az Ecopunot, és aki használni fogja. Megkerülhetetlen, el kell jöjjön az első Ecopuno kardigán vagy kendő ideje egy kötő vagy egy horgoló életében, ezt meg kell tapasztalni, azt is, milyen bánni vele, és azt is, milyen hordani, hogy mennyire meleg, és mégis könnyű, egyszerűen kényelmes. 

Nagyon sok ruhadarab készült belőle az elmúlt években, még senki se csalódott benne, rajongói vannak, hűséges szerelmesei, akik újra és újra ehhez nyúlnak, kipróbálják a szezon remek újdonságait, izgatottan kísérleteznek, majd visszatérnek az Ecopunohoz is. 

Májusban új színek érkeznek, a Lana Grossa is nagy becsben tartja ezt a fonalát, a színskáláját frissen tartja, nem engedi, hogy elavuljon.

Ha már próbáltad, akkor azért, hogy megoszd, amit belőle készítettél, ha még nem, akkor azért, hogy inspirálódj, szeretettel várunk az Ecopuno rajongók facebook csoportjában »»

 

   

   

   


Minták Ecopuno fonalhoz

Horgolt holmik

A minták nagy része a Hakeln 5 magazinban található »»

       

       

   


Kötött holmik

A mintákat a Beloved Knits 2 magazinban találod »»

       

       


Takarók, gyerekholmik

Színes takaró - Home 75 magazin

Barna takaró és gyerek holmik - Infanti 20 magazin »»

   

   


Magyar nyelvű minták

Ezekhez a modellekhez magyar nyelvű mintát is tudunk adni, amelyet külön kérésre a fonalvásárlás mellé ki tudunk nyomtatni neked. 

       

       

   


Ha megtetszik valamelyik minta, szívesen segítünk, hogy melyik magazinban találod és mennyi fonalra van szükséged hozzá. (A minták német nyelvűek.) 


Magazinok

Tartalomhoz tartozó címkék: hír