A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Dörögdi Gyapjú

A Dörögi Gyapjú Kft. lelkes csapata a dörögdi medence lankáin legelő boldog birkák gyapjából készít kímélő eljárással kiváló minőségű hazai merino gyapjú fonalat.

A dörögdi merinó juhok szabadtartásban élnek. Az év jelentős részét ökológiai fenntartású legelőkön töltik és boldogan legelésznek a Dörögdi-medence Natura 2000 területein. A zord téli hónapokban pedig gondos gazdájuk saját előállítású takarmányát fogyasztják.  Ők biztosítják a hazai viszonylatban különleges finomságú, megújuló természetes alapanyagot termékeikhez. Életmódjuk a gyapjú kiváló minőségének kulcsa.

A gyapjú előállítása és feldolgozása olyan eljárásokkal történik, amik kímélik az állatot, embert és a környezetet egyaránt. A feldolgozási folyamatokat végző partnereik kizárólag az EU területén tevékenykednek és Oeko-Tex Standard 100 minősítéssel rendelkeznek. Így lesz a Dörögdi Gyapjú 100%-ban hazai, kitűnő alapanyagból készült, prémium kategóriás termék.

Rendezés:
100% merinoi gyapjú fonal Magyarországról, Taliándörögdről
2.490 Ft