A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk

Cotonella "lebegő" poncsó ingyenes minta

Neked van már "lebegő" poncsód? Egy lebegő poncsó szárnyakat ad és megvéd a légkonditól, de fesztiválokra is melegen ajánlott viselet. Igazi pihentető, felpezsdítő nyári minta, kezdőknek első kötött ruhadarabnak is ideális projekt. 

Készítheted kötőtűvel, vagy ha igazán gyorsan kész akarsz lenni vele, akkor Addi Express King Size kötőgéppel. Csak kötnöd kell négy egyforma csíkot, a megfelelő módon összevarrni, körbehorgolni az alját, és kész is "lebernyeg".

A poncsó Lana Grossa Cotonella fonalból készült, ami egy fantasztikusan puha, simogató pamutfonal szuper élénk és gyönyörű pasztelles színekben. A Cotonella szála pimapamutból készül, ami a legfinomabb pamut, sokan a selyemhez hasonlítják. 

A poncsóhoz kiválaszthatod a kedvenc színeidet, bármilyen változatban elkészíthető. A képen látható poncsót a 04-es és 09-es színekből kötöttük, színenként két gombolyagra lesz szükséged. 

A további részleteket a mintaleírásban találod. A mintát itt tudod letölteni »»

       

       

Tartalomhoz tartozó címkék: hír minta