A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Kifutó pamutfonalak és méltó utódaik

Kifutó pamutfonalak és méltó utódaik

Ha rendszeres vásárlónk vagy és szeretsz pamutfonallal dolgozni, akkor biztos észrevetted, hogy az utóbbi időben a Phildar pamutfonalainak utánpótlása akadozott. Nagyon szerettük ezeket a fonalakat, és minden tőlünk telhetőt megtettünk, hogy folyamatosan érkezzenek a szállítmányok, de sajnos egyre többször fordult elő, hogy nagyon hiányos volt a készletünk. Ezért úgy döntöttünk, hogy a Phil Coton 3 és a Phil Cabotine fonalakat kifuttatjuk és azonos paraméterekkel bíró, szintén magas minőségű fonalakat hozunk helyettük. Sajnáljuk a kifutó fonalakat, de nagyon örülünk az újdonságoknak, mert mindkét fonal méltó utódja a két régi kedvencnek, sőt... 

 

Közös a két új fonalban, hogy hatalmas a színpalettájuk, így aki "egyszerretöbbtucatféleszínű" tarka projektbe vágna, bátran tervezhet velük, ahogy azok is, akik a "tökéletes" kék árnyalatot keresik. 

A Phil Coton 3-at a Lana Grossa alap pamutfonala, a Lana Grossa Cotone Uni váltja, a teljes elérhető színpalettával, amin több mint 80 szín található, nem számítva a többtucat tarka színátmenetes változatot.
Lana Grossa Cotone »»

A Cabotine-t pedig a Scheepjes Softfun fonala, amely elődjével szinte teljesen megegyező paraméterekkel bír, de sokkal szélesebb a színpalettája, lefedi a színskála összes fontos színét és azok árnyalatait. 
Scheepjes Softfun »»

Tudjuk, hogy sokan szerették és használták ezeket a fonalakat, ezért hoztunk egy utolsó adagot, hogy mindenki beszerezhesse a folyamatban lévő projektjéhez a megfelelő mennyiséget. A jövőben is fogunk Phildar fonalakat árulni, ezért továbbra is tudunk külön kérésre rendelni Coton 3-at és Cabotine-t is, de csak zacskós mennyiséget, tehát 10 gombolyagot egy-egy színből.

Ha futó projekted van Phil Coton 3 vagy Phil Cabotine fonalból, rendeld meg most a szükséges mennyiséget:
Phil Coton 3 »»
Phil Cabotine »»

Tartalomhoz tartozó címkék: hír