A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Amigurumi Friends and Celebrations horgolás könyv

Ár:
6.490 Ft
Angol nyelvű amigurumi könyv 14 mintával, bájosnál bájosabb ünneplő figurákkal
Elérhetőség: 3 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Mindent, amire az amigurumizáshoz szükséged lehet, megtalálsz itt. »»

Ebben a könyvben: születésnap, esküvő, ballagás, baba érkezése, első nap az iskolában


Hip hip hooray, you’ve been happily invited to the biggest amigurumi party! We’re shining a special spotlight on family, friends and the beautiful moments we love to spend together. Get your best hooks and brightest yarns out, and let’s start celebrating!

Whether it’s a romantic wedding, a proud graduation, a long-awaited baby or the family holidays that connect us, there’s something to celebrate (and crochet for) all year round! And trust us, nothing says ‘I love you’ more than a smile and a handmade amigurumi gift to go with it.

This festive collection will surprise you with 14 joyful designs. With step-by-step pictures and video tutorials, beginners as well as advanced crocheters can make the perfect amigurumi gifts. Give it up for the biggest milestones in life and your favorite holiday of all time, we’re going to crochet the night away!

Number of pages: 128
Finish: softcover
Dimensions: 230 x 190mm

Angol nyelven


Hipp-hipp hurrá, örömmel meghívunk a legnagyobb amigurumi buliba! Különleges megvilágításba helyezzük a családot, a barátokat és azokat a szép pillanatokat, amelyeket szeretünk együtt tölteni. Vedd elő a legjobb horgolótűidet és a legfényesebb fonalaidat, és kezdjünk ünnepelni!

Legyen az egy romantikus esküvő, egy ballagás, egy régóta várt baba vagy más családi ünnepek, amelyek összekötnek minket, egész évben van mit ünnepelni (és horgolni)! És hidd el nekünk, semmi sem fejezi ki jobban a szeretetet, mint egy mosoly és egy kézzel készített amigurumi ajándék.

Ez az ünnepi kollekció 14 vidám mintával lep meg. A lépésről-lépésre bemutatott képekkel és videós útmutatókkal a kezdők és a haladó horgolók is elkészíthetik a tökéletes amigurumi ajándékokat. Emlékezz meg életed legfontosabb mérföldköveiről ezekkel a figurákkal.

Nyelv angol

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!