A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk

Addi Click szettek: 500-féle kötőtű lehetősége egy tokban

Az Addi 2008 őszén mutatta be először az Addi Click-et, amely egy cserélhető és egymással kombinálható tűvégekből és damilokból álló körkötőtű rendszer. Minden tűvég minden damillal kompatibilis, így több száz körkötőtű kombinációt hozhatunk létre egyetlen szettből. Hogy mindez miért jó?

Az Addi Click termékek előnyei:

Egyszerű használat: A tűvégek damilhoz kapcsolásához semmiféle szerszámra nincs szükség, csak egyszerűen összedugjuk és “rákattintjuk”. Így nem fordulhat elő, hogy a tűvég meglazul, vagy szétcsavarodik, és sosem kell a szerszámot keresgélni ha a tűt cserélni szeretnénk. Az átmenet a damil és a tű között a precíz illesztésnek köszönhetően mégis teljesen sima, nem akad meg rajta a fonal.

 

Pontosabb kötés: A legtöbb kézimunkázó eltérő kötésszorossággal köti a sima és a fordított sorokat. Az Addi Clicknek köszönhetően ők létrehozhatnak egy személyre szabott kötőtűt, ha két eltérő méretű tűvéget egy damilra téve a szorosabban kötött irányt egy 0,5mm-el vastagabb tűvel kötik.

 

Kreativitás: Két különböző méretű tűvéget a damilra téve érdekes kötésstruktúrákat hozhatunk létre. Próbáljon meg egy kötőtűn egy 3,5mm és egy 8mm vastag tűvéget. Összesen körülbelül 500 lehetőséget nyújt egy szett.

 

Rend: A kötőtűk a kézimunkázóknak olyanok mint a szerelőknek a szerszámok, mégis, sokszor káosz uralkodik a körkötőtűk között, nehéz őket átláthatóan és rendben elhelyezni. Az Addi Click szettnek köszönhetően a tűk rendben és átláthatóan tárolhatóak, és azonnal kézre áll bármely szükséges méret. Ráadásul az Addi Click segítségével a teljes kötőtűarzenál velünk utazhat nyaraláskor, hiszen egy kis tokban elfér.

 

Próbálja ki! Az Addi Click tűvégek és damilok egyenként és szettben is kaphatóak. Próbálja ki mielőtt egy teljes szettet vásárolna, illetve a meglévő szettet könnyedén kiegészítheti a jövőben is.

 

Egyedi szettek: Csipkemintákhoz fém tűvég, sapkához inkább bambusz? Nem probléma! Az Addi Click tűvégek négyféle típusban vásárolhatók, fém, bambusz és csipke tűvégekkel. A típusok mindegyike egymással kombinálható, így Ön létrehozhatja álmai kötőtű szettjét: például a csipkekötéshez használt méreteket csipke tűvégekkel, a vastagabb tűket a bambusz típussal. A damilokat csak egyszer kell ezekhez megvásárolnia, az összes tűvéggel használhatók.

 

Remek ajándékötlet! Ajándékozza meg a kötést kedvelő ismerősét, szeretteit egy Addi Click szettel vagy néhány tűvéggel és damillal és biztos lehet az örömben!

 

Gazdaságos! Bár egy teljes Addi Click szett egyszeri nagyobb befektetést kíván, többé nem kell a kötőtűbeszerzésre költenie! Az alap szett 10 tűvéget és 3 damilt tartalmaz, amelyek segítségével 500 féle kötőtűt hozhat létre, de ha csak a legalapvetőbb 30 kombinációt vesszük számításunk alapjául, így is 30 csúcsminőségű kötőtűt vásárolt, kevesebb, mint 900 Ft-ért darabját (egy kisebb méretű Addi körkötőtű bolti ára 1500 Ft körül van, a nagyobb méreteké ennél több).

 

Az összekötőelem még nagyobb szabadságot nyújt! A minden szettben megtalálható összekötőelemmel több damilt fűzhet egymás után, így több méter hosszú damilt is létrehozhat. Ha pedig a tűvégekre egy másik darabhoz lenne szüksége kötés közben, az összekötővel kapcsolja össze a damil két végét és a szemek nem szaladnak le, a munka könnyen félretehető.

 

Ismerje meg Ön is az Addi Click-et! A variálható kötőtű rendszer 5 típusban kapható:

Tartalomhoz tartozó címkék: hír