A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Szubjektív ajánló: Scheepjes Yarn magazin - 11. szám: Macro Botanica

Szubjektív ajánló: Scheepjes Yarn magazin - 11. szám: Macro Botanica

Szubjektív ajánló kolléganőnktől, Vikitől.

Hogyan lehet ez, hogy sosem jutott eszünkbe horgolni egy hatalmas zöldboróhüvelyt? Na jó, hát annyira hatalmasat, amekkora egy kétéves, de a kétévesek elég hatalmasak, ebben mindenki egyetért velünk, aki kétévest tart otthon. Szóval a borsőhüvely, és benne a mosolygós borsólabdák, egyszerűen zseniális!

Ezen túl van benne minden, ami egy Yarn magazinban kötelezően lenni szokott: egy pompás kötött kendő, egy pár zokni, párna, táska, takaró, pulóver, ahogy kell. 

És minden egy kicsit zöld, minden élő, elég tavaszi lett, és eléggé életkedvet (vissza)hozó. 

Az óriásborsót már meséltünk, de hatalmas szirmaira szedhető virág is van, “szeret, nem szeret”, egyszerű számítással csinálhatjuk meg olyanra, hogy mindig a szeret jöjjön ki. 
És egy kendő-kardigán-top, na, ez egy rafinált szabásminta, legalább ötféleképpen lehet felvenni. 

Ahogy megszoktuk és el is várjuk, a modellek, idősek és fiatalok, bájosak vagy vagányak, sokszínűek és sokszínűen gyönyörűek. 

Nem mesélhetünk el mindent a magazinból, mert akkor oda lesz a felfedezés öröme, az első előről-hátra, aztán hátulról-előre lapozgatás varázslatos pillanatai. 

Aki még nem ismeri a Yarn magazint, bátran kezdheti ezzel a számmal, a rajongók nem fognak csalódni benne, és most kapható nálunk az egész sorozat, lehet pótolni a hiányzó számokat, ez a magazin több mint egy mintagyűjtemény, egy életérzés, egy szabad és színes világ lenyomata. 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír