A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom

Amigurumi horgoláshoz ajánljuk

Az amigurumi őrület Japánból hódította meg az egész világot. A bűbájos kis horgolt figurák, legyenek azok cicák, kutyák, vagy épp cuki muffinok egyszerű horgolási technikával elkészíthetők.

Miért Amigurumi?

Ami = kötött vagy horgolt
Nuigurumi = játékfigura
Amigurumi = bűbájos állatfigurák, kötve vagy horgolva

Amigurumi horgoláshoz ajánljuk az alábbi alapanyagokat és kellékeket, valamint legnépszerűbb mintagyűjteményeinket. További horgolótűket, valamint Amigurumi mintákat is talál webáruházunkban.

Kedvezménykupon a Praktika Amigurumi különszám megjelenése alkalmából:
a kosárban érvényesítsd az "amigurumi" kuponkódot és 5000 Ft feletti rendelési érték esetén 500 Ft kedvezményt adunk a végösszegből. 

Felhasználási feltételek: a kupon a www.1001fonal.hu webáruházban 2017. november 6. és 2017. december 31. között leadott rendelésekre használhatók fel. Egy vásárló a kupont csak egyszer használhatja fel, a kedvemény más akciós árakkal vagy kedvezménnyel nem összevonható. Az "amigurumi" kuponkódot a rendelés feladása során a Kosár-ban a megfelelő mezőbe kell beírni és érvényesíteni. Kérjük ellenőrizze, hogy a kedvezmény levonásra került-e a végösszegből, a kupon utólagos érvényesítésére nincs lehetőség. 

Gyártók
Fizetés és szállítás

Szállítás: személyes átvétel (ingyenes) vagy DPD futárszolgálat. A futárszolgálat díja a rendelés összértékétől függ:  

0 – 5 999 Ft: 850 Ft
6 000 – 11 999 Ft: 600 Ft
12 000 Ft felett: ingyenes

(Az utánvétes fizetés költsége minden esetben  250 Ft , előr e utalás esetén nincs plusz költség.) 

Fizetési módok: boltunkban történő személyes átvétel esetén készpénz vagy bankkártya, házhozszállítás esetén online bankkártyás fizetés, előre utalás vagy utánvétes fizetés.

Részletes vásárlási feltételek >>

Facebookon is!
Fonalboltunk

Fonalbolt Budapest

1001fonal
Budapest, XIII.
Hollán Ernő utca 22.
Nyitvatartás:
H - P: 10-18 óráig
Szo: 10-13 óráig
Telefon: 06 30 8393518
Email: info@1001fonal.hu