A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

Nyári projektötletek 2017

Mit kössünk, horgoljunk, ha egyszer végre idén is megérkezik a jó idő? Vannak, akik már ilyenkor a téli szezonra készülnek, mert nyáron több idejük van kardigánt, pulcsit kötni. De belevághatunk kifejezetten nyári projektekbe is. Ehhez adunk néhány ötletet.

 

Scheepjes Yarn magazin - 3. szám: Tropical Issue

Kedvenc Scheepjes fonalainkhoz nagyon vagány nyári minták: ruhák, kendők, táskák, lakásdekor, játék, ékszer - kötéséhez, horgolásához déltengeri hangulatban, angol nyelven.

Megnézem >>

Phildar Espadrilles szandáltalpak

A Phildar mindenre gondol! Ezúttal kézzel készített szandálainkoz, papucsainkhoz készítettek talpat, amelyre köthetünk, horgolhatunk, és a lábbelink garantáltan nem köszön vissza az utcán. Talprésze rugalmas, de tartós műanyagból, a talpunkkal érintkező része pedig 100% természetes jutából készült. Új, magassarkú változatban is kapható! 

Megnézem >>

ITO Washi "papír" fonalból készült kendő

Az ITO Washi selymes puhaságával az ősi japán papír fonalak hagyományát folytatja. A Washi rendkívül szép kötésképpel rendelkezik, ezért a csipke mintákat nagyon szépen adja ki. A papír szálat egy rayon fonal fogja körbe, amely megadja a belőle készült kiegészítőknek és ruhadaraboknak a megfelelő tartást.

Megnézem >>

 

20 horgolt táska mintakönyv

A horgolt táskákkal színesebbé tehetjük a hétköznapjainkat. Ez a könyv a különböző formájú, méretű és stílusú táskák hihetetlenül széles választékát kínálja, itt bárki talál magának egy olyan darabot, amely megfelel az igényeinek, vagy a kívánt alkalomnak.

Megnézem >>

Horgolás pólófonallal mintakönyv

Május közepén érkezett egy nagy szállítmány PÓLÓ fonal boltunkba, benne nagyon sok izgalmas, élénk nyári színnel. PÓLÓ fonalból készíthetünk lakberendezési tárgyakat a pufftól kezdve, a kosáron át, egészen a szőnyegig. Vidám, ötletes nyári ékszerek, nyakláncok alapanyaga is lehet a PÓLÓ fonal - ehhez még kötni, horgolni sem kell tudni.

Megnézem >>

Scheepjes fonalcsomagok mintával

A Scheepjes 2 mintafüzetéhez is találsz nálunk fonalcsomagot: a csomagban benne van az összes szükséges fonal, az angol nyelvű minta és még egy kis ajándékcsomag is mindenféle apró segédeszközzel.

Honey Bee Blanket méhsejt mintás takaró

Méhsejt mintás horgolt takaróhoz való csomag 16 gombolyag Scheepjes Stone Washed fonalból, angol nyelvű leírással és ajándékkal. Megnézem >>


Shawl of Secrets kötött kendő 

Fonalcsomag mintával és ajándékkal a Scheepjes Secret Garden fonalra tervezett színpompás kendőhöz. A Shawl of Secrets 7 gombolyag Scheepjes színátmenetes Secret Garden fonalból készül. Mivel a színátmenetek minden kendőnél máshova esnek, minden elkészült kendő egyedi lesz. Megnézem >>

Filc- és gyapjúcsomag

A filc egy nagyon sokoldalúan felhasználható alapanyag. Gyerekek is könnyedén alkothatnak belőle szép és tartós dolgokat. Az 1001fonalnál kapható filc 100% gyapjú tartalmú. 5 féle csomagban is kapható. 

Megnézem >>

 

 

Fésült merinói gyapjúból nemezelhetünk vizes vagy tűs technikával egyaránt. Egy speciális filcpapír segítségével még saját színes filcanyagot is nemezelhetünk belőle. 

Megnézem >>

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír