A weboldalon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési szabályzatunk Elfogadom
Termékek Menü

A nőiség 12 színe - előadás és beszélgetés

A nőiség 12 színe - előadás és beszélgetés

12 hónap - 12 csillagjegy - 12 szín - 12 féleképpen nő - 12 előadás és beszélgetés az 1001 fonalboltban. 

Havonta interaktív előadások és beszélgetések az 1001 fonalboltban. Hozd el a kötésedet, horgolásodat és beszélgessünk együtt színekről, energiákról, nőiségről.

Minden hónapban az aktuális csillagjeggyel foglalkozunk  elsősorban pszichológiai szempontból. Az alkalmak ugyanazt a tematikát követik. Az előadások nem egymásra épülnek. Önállóan is élményt adók és érthetők. 

Rövid bemutatkozás és bevezetés után az adott hónaphoz kapcsolódóan annak jellegzetességeiről mesélünk. Hogyan változik, mit tükröz a természet, az időjárás egy-egy időszakban? Milyen emberi tulajdonságok, lelki karakterek tartoznak ezekhez az időszakokhoz? Hogyan hatnak ezek az energiák a nőiségben? Hogyan segítenek vagy gátolnak az életciklusok váltásaiban? A serdülőkor, mint indítás - az anyává válás és annak nehezítettsége, mint megtartás -  a menopauza, mint átalakulás. 

Szabad beszélgetés a saját tapasztalatokról kötés, horgolás közben, vagy akár anélkül is. Hogyan fordíthatom az adott energiát a javamra? Hogyan teljesedhetek ki életkoromtól függetlenül nőként az adott energia használatával, a természetre hangolódva? 

A RÁK HAVA
Július 6-án szombaton 11.00-12.30 között az 1001 fonalboltban, a Nőiség 12 színe előadás és beszélgetés  sorozat keretében a Rák csillagjegyéről, az érzelmek erejéről, a cselekvő, gondoskodó szeretetről elmélkedünk. 
Érzékenység, érzelmi biztonság, gondoskodás, védelem, tradíciók, család – mindez a HOLD fényének EZÜSTJÉBEN. 
A Rák energiájának központi kérdése az anya – gyerek kapcsolat és az anya -gyerek kapcsolati minták az élet minden területén. Gondoskodom vagy gondoskodásra szorulok? Táplálok vagy engem táplálnak? 
Mitől érezzük nőként szerethetőnek, értékesnek magunkat? Hogyan használjuk a szeretetnyelveket? Megéljük-e az adás örömét vagy feláldozzuk magunkat? 
Hogyan kíséri végig az életünket az érzelmi köldökzsinór? Hogyan változik, köt vagy éppen old női létünk nagy ciklusváltásaiban? 
Ha regisztrálsz a programra és megadod a születési adataidat,  akkor a beszélgetés során megtudhatod, hogy személyes képletedben mely életterületre gyakorol hatást a Rák csillagjegyének energiája. 

Gyere hát el az 1001 fonalboltba a NŐISÉG 12 színe programsorozat 4. előadására beszélgetni.  Előadást hallgatunk, beszélgetünk önmagunkról és ha van kedved, hozhatod magaddal a kötésed, horgolásod, tehát járhat a kezed is közben. :)

Ha regisztrálsz a programra és megadod a születési adataidat, a találkozón megtudhatod,  hogy személyes horoszkópod szerint melyik életterületedre gyakorol hatást a RÁK energiája. 

Negyedik alkalom: 2019. július 6., szombat 11:00-12:30

Részvételi díj: 2000 Ft, melyet a helyszínen a beszélgetés előtt kell befizetni a beszélgetés vezetőinél.

Az előadásokat tartja és a beszélgetéseket vezeti:

Antall Gabriella
önismereti tanácsadó, kineziológus,asztrológus
és
Varga Katalin
mentálhigiénés segítő szakember

A részvétel regisztrációhoz kötött, regisztrálni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

Tartalomhoz tartozó címkék: hír